Wyjazd ze zwrotów
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
Re: Wyjazd ze zwrotów
- Bogutka5
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 lis 2014 13:28
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 7
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowano: 4 razy
.. cos w tym może i jest. Ja przy okazji korespondecji z NFZ w sprawie wyjazdu mojej mamy grzecznie podziękowałam za uwzględnienie moich próśb co do terminu i miejsca wyjazdu. Może ktos się uśmiechnie jak przeczytamargot pisze:Gieniu bo my jesteśmy milutkie to i dla nas są mili![]()
Bogutka
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
Pogratulowałyśmy sobie wzajemnie i z uśmiechem życzyłyśmy sobie udanych wakacji
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
- Hana51
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 sty 2015 22:17
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Wienia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 01 lis 2015 16:00
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 1 raz
Poczytałam i muszę powiedzieć ,że z dodzwonieniem się nie ma takich okropnych problemów,wiadomo nie od razu sie dodzwonimy,czasem trzeba kilka razy wybierać ,ale jest to mozliwe trzeba cierpliwości.I tak jak wczesniej napisałam rozmowy są nagrywane i to jest też powód że jest miło i uprzejmie.
Jutro kolejna próba.
Tak, udało się dodzwonić trzeciego dniaata62 pisze:Witam wszystkich z Mazowsza. Mam pytanie czy komuś udało się dodzwonić o zwroty przez ostatnie 10 dni w wyznaczonych godzinach.
Mimo mojego uporu w dzwonieniu telefony albo są zajęte albo nikt nie odpowiada.
Proszę podzielcie się swoimi "wiadomościami" na ten temat. Czy tylko w mazowieckim nie jest mozliwe dodzwonienie się czy też nie ma zwrotów czy panie zmęczone są udzielaniem informacji.
Jeśli wiecie dokąd były zwroty lub jak się do NFZ dodzwonić podzielcie się tymi "skarbami".
Pozdrowienia dla wytrwałych i szczęśliwców.
Cytuję wpis z 31.05.2016:
Teraz tylko potrzebuję fajny zwrocik w góry
Zaczynam polowanie
Dzisiaj upolowałem fajny zwrocik
Szczawnica, Nauczyciel, od 09.06.2016.
Muszę zrobić remont roweru bo będzie gdzie jeździć
Zwrotów jest kilkadziesiąt dziennie.ewiko pisze:Nigdy do tej pory nie dzwoniłam o zwroty, więc nie wiem czy można się dodzwonić. Tak się ułożyło. Jednak czytając Wasze posty sądzę że o tej porze roku po prostu tych zwrotów nie ma. A miłe panie z NFZ-tu, nie chcąc tracić jakże cennego czasu , telefonów nie odbierają. Gdyby nas i nasz cenny czas szanowano, nagraliby na sekretarkę że aktualnie ZWROTÓW BRAK. Oczekujący po jednym wykonanym telefonie, próbowaliby następnego dnia, zamiast tracić wiele godzin ze słuchawką w dłoni.... To takie moje przemyślenia, ale może jestem w błędzie.
Cytuję wpis z 01.06.2016:
Wczoraj gdy dodzwoniłem się do zwrotów, po sprawdzeniu, że mogę z nich skorzystać, pani zapytała gdzie chcę jechać
Zaskoczyło mnie to trochę, powiedziałem, że w góry.
Była zadowolona, że wreszcie ktoś nie chce nad morze
Dzisiaj gdy odbierałem skierowanie w funduszu i zobaczyłem pokaźny plik skierowań do odbioru, tak ze 40 sztuk
Dowiedziałem się, średnio dziennie jest kilkadziesiąt zwrotów
Tyle tego jest a tak ciężko dodzwonić się
I tak miałem szczęście, bo mnie udało się już trzeciego dnia dzwonienia dostać to co chciałem