Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Blondi super doczekałaś nareszcie Jesteś już szczęśliwa my w dalszym ciągu w odległych wagonach. Życzę miłego pobytu dobrych zabiegów i miłego towarzystwa
Blondi aby turnus był udany i pogoda do pisywała. a. my do zimy 2018 roku. aby. bo nie wiadomo co będzie. po nowym roku. jak z likwiduje. NFZ pozdrawiam
na pewno tak będzie że. 21 miesięcy. no ale cóż. zima nasza chyba ze. jakiś. zwrot. ostatnio byłam w piwnicznej zdrój. bardzo było fajnie wróciła marzec 2016 pozdrawiam
Nie. Zbyt dużo. schodzi nie wiadomo dlaczego. czyż. mają. Mniej. Kontraktu bo jeszcze. Trochę zbliżać. Się będzie nowy rok i zmiana? Mam. Jeszcze. Ponad 30 tyś nie wiadomo kiedy wyjazd pozdrawiam
Dzien dobry
Blondi gratulacje, doczekałas się wymarzonych gór a i termin bardzo dobry szczesciara z Ciebie
U mnie kiepsko numerki ida w górę zaczynalam od 102 a dzisiaj mam 106
czy ktoś wie czemu tak mało kuracjuszy pisze jaki numer dostał przydział i dlaczego. nikt nie chce się podzielić informacją. a może wszyscy. wyjechali cieszę się że niektórzy mają przydział bo my jeszcze daleko 30wagonik pozdrawiam
[quote="BarbaraSzczepanska"]czy ktoś wie czemu tak mało kuracjuszy pisze jaki numer dostał przydział i dlaczego. nikt nie chce się podzielić informacją. a może wszyscy. wyjechali cieszę się że niektórzy mają przydział bo my jeszcze daleko 30wagonik pozdrawiam
Witam Barbaro. Wniosek złożyłam w lutym 2017 r. numer 35070 reumatologia, pisałam w poprzednich postach. Trzeba będzie długo czekać chyba że ze zwrotów, ale o tym pomyślę jesienią na razie nie mogę sobie na to pozwolić chociaż zdrowie woła o pomoc. Pozdrawiam