Poranne śniadanie ... :)

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Poranne śniadanie ... :)

Post autor: Lewek »

Małgosiu życzę Ci pięknej pogody i udanego wypoczynku :serce: :serce: :serce: Buziaki na drogę
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

nika731207 pisze:Czy Wy też tak macie, że strona z forum nie chce się załadować? Czy tylko mój komputer dba bym się nie uzależniła od NS? :lol: :lol: :lol:
Nika, mam dokładnie taki sam problem :evil: :evil: :evil: Dziwne, ze inne strony śmigają :roll: :roll: :roll:
Awatar użytkownika
nika7
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lut 2014 12:29

Post autor: nika7 »

No właśnie u mnie inne też śmigają a od jakiegoś czasu nie chce się ładować strona forum :roll:
Zdarza mi się nieraz nieźle wkurzyć :lol: :lol: :lol: :lol:
A tak w ogóle to witaj Aga :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
krecik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 cze 2013 17:44
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: krecik »

U mnie też tak było a później pojawił się komunikat serwisowy. Teraz strony znowu śmigają :lol:
Awatar użytkownika
krecik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 cze 2013 17:44
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: krecik »

Po porannej kawce i lekkim posiłku udałem się do centrum w celu nabycia biletów na jutrzejszą imprezkę pt. "Ogrodowe Spotkanie z Piosenką Francuską".
W drodze powrotnej nabyłem drogą kupna 3 gałki lodów: cytrynowe, kawa po irlandzku i piernikowe. Cena 1 gałki 3,50 ale są tak wielkie, że zrobiło się z tego pół wiadra :lol: :lol: :lol: Może to reklama firmy ale mi chodzi o informację dla potencjalnych turystów z Forum NS. Wg mnie najlepsze lody w Toruniu są u Lenkiewicza i osobiście je polecam.
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2014 01:22

Post autor: baron14 »

nika731207 pisze:Czy Wy też tak macie, że strona z forum nie chce się załadować? Czy tylko mój komputer dba bym się nie uzależniła od NS? :lol: :lol: :lol:
Witam wszystkich Nikusia ja dopiero teraz mogłem się zalogować coś się rypciało :P :P miłego dnia wszystkim i zero awarii :D :serce: :kwiat: :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

....chwila przerwy w pracy ...ktoś lody serwuje ;) ..Kreciku a ja jadłam w Twoim piernikowym miasteczku pyszne ciasto w cudnej kawiarence ..tylko nie wiem na jakiej to było ulicy ;) :) nazywało się alpejskie ...takie z bezami aż mi ślinka cieknie na samą myśl ....no nic idę pracusiać ... :) :kwiat:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

eluunia pisze:....chwila przerwy w pracy ...ktoś lody serwuje ;) ..Kreciku a ja jadłam w Twoim piernikowym miasteczku pyszne ciasto w cudnej kawiarence ..tylko nie wiem na jakiej to było ulicy ;) :) nazywało się alpejskie ...takie z bezami aż mi ślinka cieknie na samą myśl ....no nic idę pracusiać ... :) :kwiat:
Może ściereczkę Eluniu chcesz :?: :? ;)

Obrazek
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 37 razy

Post autor: Sloneczko »

eluunia pisze:....chwila przerwy w pracy ...ktoś lody serwuje ;) ..Kreciku a ja jadłam w Twoim piernikowym miasteczku pyszne ciasto w cudnej kawiarence ..tylko nie wiem na jakiej to było ulicy ;) :) nazywało się alpejskie ...takie z bezami aż mi ślinka cieknie na samą myśl ....no nic idę pracusiać ... :) :kwiat:
Eluniu :kwiat: ładnie to tak??? Narobisz smaka i uciekasz??? :lol: :lol: :lol: Moze chociaż pokaż jak to ciasto wygląda ;) ;)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Margot.. dziś mi się ściera przyda bo jestem tak wściekła że nawet alpejskie mnie nie uspokoi :evil: ale lody czemu nie :D miłego dnia...buźka
ODPOWIEDZ