Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
hej hej.
Mam dziś ubaw z NFZ.. taki "ubaw" zabarwiony smutnym westchnieniem. Wlazłem na oficjalną stronę NFZ bo czegoś z ZIP szukałem i trafiłem na zakładkę "Informator o terminach leczenia"... i tak z ciekawości postanowiłem wyklikac te pare rubryk. Jak że połamana noga więc rubryka- rehabilitacja narząd ruchu" region śłąsk wiadomo że nie bede na drugi koniec kraju sie telepał rehabilitowac... Nie odznaczyłem fiszki "pilne" i ciekawy na maxa kliknąłem "szukaj"...
I kopara opadła mi aż do piwnicy jak zobaczyłem "pierwsze wolne" terminy w poszczególnych ośrodkach... Mój wewnętrzny człowieczy system sie zawiesił jak zobaczyłem datę 02.01. 2044.. Kur**** mać. 2044!!!!! toż ja wtedy jesli w ogóle będe żył to bede miał grubo po 60tce... ja prdl..
nfz....masakra
rozumiem jeszcze (jakoś) oczekiwanie rok czy nawet dwa jeśli nie ma zagrożenia życia ale 2044 to jest za 25 lat!! Jaki w ogóle sens rezerwowania terminu jak za tyle lat może nie istnieć ani ten ośrodek, ani ten kraj. Ba, patrząc na arsenał wszystkich armii świata za 25 lat może nie istnieć cywilizacja i nawet nasza stara ziemia.