Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jak to dobrze czasem się nie pokazać........... od razu Nutka mnie miłą nazywa Wprawdzie tak mrugając tym okiem, ale zawsze to coś
Ale nieobecność usprawiedliwiona......... zabawiłam u córci. Wróciła z urlopowania i chwaliła się fotkami, a matka aż zieleniała z zazdrości
Ale niech dziecko używa, kiedy jak nie teraz
A właśnie doczytałam Bibi. Jedenasta to stoicie daleko od siebie Nie pomyli się
Jedna ma błysk w oku, druga zamglony.... ani chybi obie z wielkim uczuciem sobie śmigają
Zmykam ........ bawcie się dobrze