Alicjo wydaje mi się ,że to 28 miesięcy , niestety+alicja+ pisze: Wniosek zlozony 3.06.15, przydzial po27 mies.
Pozdrawiam
Dolnośląski Oddział NFZ
- Alicja1691
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 kwie 2015 20:12
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 5
Re: Dolnośląski Oddział NFZ
- Alicja1691
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 kwie 2015 20:12
Ja wczoraj napisałam maila do naszego NFZ z prośbą o wyjaśnienie co oznacza odmowa leczenia sanatoryjnego z powodu braku wskazań po rehabilitacji wrzesień 2016 . Bo nie jest to zasadniczy brak wskazań , tylko jakiś lekarz u nich tak sobie wymyślił , więc zobaczymy czy odpowiedzą i ewentualnie co odpowiedzą . Nie bardzo wierzę w ich dobrą wolę ,więc pewnie skończy się na powtórnym wniosku jesienią . Zobaczymy
Pozdrawiam
- Anuschek
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 03 maja 2017 14:33
- Staż sanatoryjny: 3
spróbuję na początku sierpnia...
- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Oddział NFZ: Pomorski
- Podziękował: 158 razy
- Podziękowano: 76 razy
Pamiętaj ja 2016 byłam w sierpniu w sanatorium,Ty zaś we wrześniuAlicja1691 pisze:No niestety coraz dłużej musimy czekać![]()
Ja wczoraj napisałam maila do naszego NFZ z prośbą o wyjaśnienie co oznacza odmowa leczenia sanatoryjnego z powodu braku wskazań po rehabilitacji wrzesień 2016 . Bo nie jest to zasadniczy brak wskazań , tylko jakiś lekarz u nich tak sobie wymyślił , więc zobaczymy czy odpowiedzą i ewentualnie co odpowiedzą . Nie bardzo wierzę w ich dobrą wolę ,więc pewnie skończy się na powtórnym wniosku jesienią . Zobaczymy![]()
Pozdrawiam
4 lipca byłam u lekarza ,a dziś dostałam pismo z NFZ pozytywnie zatwierdzone i czekam na kolejny wyjazd
Dlaczego Tobie odmówiono
U nas w pomorskim jest karencja 7 m-cy od ostatniego pobytu...ja odczekałam dłużej nie chcę jechać zimą...
- Anuschek
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 03 maja 2017 14:33
już tak raz byłam i to jest paskudny okres!
- bozena117
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 27 cze 2017 08:53
- Ulka395
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 16 sty 2015 10:44