Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Betina, do morza masz niedaleko a sam Kamień Pomorski lezy nad brzegiem Zalewu Kamieńskiego. Jest gdzie pospacerować lub rowerkiem. Koniecznie trzeba zobaczyć katedrę , najstarszą sakralną budowle na pomorzu zachodnim oraz wirydarz przy katedrze - chyba jedyny taki w Polsce, koniecznie wysłuchać koncertu słynnych organów.
Jak dzwoniłam po zwroty to jedyny podwójny był do Kamienia Pomorskiego - no ale my chcieliśmy w góry w celu zmiany klimatu.
Bogutka
Dziękuję Bogutko na pewno skorzystam z Twoich rad i odwiedzę polecane przez Ciebie miejsca w Kamieniu Pomorskim. Ciekawa jestem czy będzie możliwość skorzystania z wycieczek do Niemiec lub Skandynawii
[quote="Wi"enia]U mnie tyko był jeden zwrot Ustroń i od razu pani z funduszu zaznaczyła,że na zabiegi trzeba dochodzić. Do poniedziałku odpoczynek . [/quote]
"Wienia"
13 wszystko zdarzyć się może