Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Celinka52 pisze:Witam ! Atinko i Asiu- faktycznie, 24 i 28 dni to standardowe 21, więc wychodzi na to, ze ja będę musiała rehabilitowac się.... expresowo, dzionków zabraknie, to i chyba w nocy
Celinko te nocne....zabiegi.....będziemy w kontakcie, naprowadzisz jakie bo ja w Krynicy to tylko 2 tygodnie to chyba wcale nie zasnę
Jasne Asiu, ponawiguję Cię, bo takie krótkie pobyty- 14 czy 21 to nalezy wykorzystać maksymalnie, no chyba że cele będą zamykane o 22 to wtedy troszkę lipa
Dziś ukazało się skierowanie na 9.10 to aż 96 czy 93 dni jakoś tak niezła jazda co nie wiem co lepsze wiedza ,że już jest czy ,że trzeba tyle czekać,ośrodek ma mieszane opinie w większości mocno odpychające to "Bursztyn w Dąbkach "