Wyjazd ze zwrotów

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Re: Wyjazd ze zwrotów

Post autor: Wienia »

Milenista to jest pomysł ,ale jak przekręcą kluczyk i zamkną mnie na wieki to nici z mojego wyjazdu :lol: :lol: a panie i tak sobie poradzą,na chyba ,że tylko jedna toaleta :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Widziałaś kiedyś potrzebującego żeby się targował ? w tym momencie zgodzi się na wszystko a jak by co będziemy donosić kanapki hehe
Awatar użytkownika
andr58
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sie 2013 11:53
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: andr58 »

Musisz wywiesić karteczkę z napisem Strajk rozwolnieniowy to szybciej dadzą decyzję ;)
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Post autor: Wienia »

Jesteście niesamowici :lol: :lol: :lol: biorę to pod uwagę z głodu nie zginę- dzięki Wam . :kwiat:
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

A ja mam pytanie do wszystkich kuracjuszy, korzystających z tej formy wyjazdów. Czy udało się komuś "zdobyć" dwa zwroty naraz ???? Dla siebie i ....osoby towarzyszącej . Pozdrawiam i miłego weekendu życzę :kwiat:
nika50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 kwie 2016 23:43
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: nika50 »

Wienia pisze:Jesteście niesamowici :lol: :lol: :lol: biorę to pod uwagę z głodu nie zginę- dzięki Wam . :kwiat:
"Wienia"
Oj Ci, :lol: :lol: :lol:
mężczyźni, mężczyźni - nic dodać :lol:
oby,
Panowie tak to działało :lol: :lol: :lol:
"Wienia" - w poniedziałek 13 .06.
Trzymam kciuki :serce:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

ewiko pisze:A ja mam pytanie do wszystkich kuracjuszy, korzystających z tej formy wyjazdów. Czy udało się komuś "zdobyć" dwa zwroty naraz ???? Dla siebie i ....osoby towarzyszącej . Pozdrawiam i miłego weekendu życzę :kwiat:
Tak .W tamtym roku mogłam jechać z małżem od 17 października do kołobrzeskiej Arki :shock: :shock: :shock: Małpiszon się nie zgodził :evil: :evil: :evil: :evil: Do tej pory focham się na niego :twisted: :twisted: :twisted:
Awatar użytkownika
andr58
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Medi już się tak nie fochaj choć faktycznie propozycja była ciekawa i ośrodek fajny.
Mnie udało się pojechać na razem z żoną do Inowrocławia ale było to 7 lat temu.Po prostu wtedy mieliśmy farta ale w łodzkim NFZ patrzą dokładnie na schorzenia aby połączyć skierowania a ja jeżdżę z kardiologii a żona z narządu ruchu i tu mówią że nie można tych skierowań połączyć .
Ale z drugiej strony odpoczynek od siebie jest wskazany ;) :lol:
Awatar użytkownika
andr58
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

nika50 pisze:
Wienia pisze:Jesteście niesamowici :lol: :lol: :lol: biorę to pod uwagę z głodu nie zginę- dzięki Wam . :kwiat:
"Wienia"
Oj Ci, :lol: :lol: :lol:
mężczyźni, mężczyźni - nic dodać :lol:
oby,
Panowie tak to działało :lol: :lol: :lol:
"Wienia" - w poniedziałek 13 .06.
Trzymam kciuki :serce:
Ale bez nas nie byłoby tak wesoło bo nie raz trzeba pożartować i się pośmiac bo wtedy przepona lepiej pracuje :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

andr58 pisze:Medi już się tak nie fochaj choć faktycznie propozycja była ciekawa i ośrodek fajny.
Mnie udało się pojechać na razem z żoną do Inowrocławia ale było to 7 lat temu.Po prostu wtedy mieliśmy farta ale w łodzkim NFZ patrzą dokładnie na schorzenia aby połączyć skierowania a ja jeżdżę z kardiologii a żona z narządu ruchu i tu mówią że nie można tych skierowań połączyć .
Ale z drugiej strony odpoczynek od siebie jest wskazany ;) :lol:
U nas sytuacja podobna on kardiologia ja narząd ruchu i nikt nie mówił że nie można łączyć :roll:
ODPOWIEDZ