Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Te wyjazdy nie są obowiązkowe nie musisz jechać , zazwyczaj są to wycieczki niedzielne poza zabiegami wiec nie martw się . .....no chyba że będziesz miała lokatorkę z parciem I ulegniesz jej presji
Na każdych turnusach są jakieś wyjazdy turystyczne w ciekawe miejsca oczywiscie w okresie wolnym od zabiegów i za opłatą z przewodnikiem .Jeżeli jest się w ciekawej okolicy warto uczestniczyć , choć szczeze ja udziału nie biorę wole na własną rękę czas spędzisz i są to narty lub wędrówki po szlakach
Ja na wycieczki bardzo chętnie pojadę.Tylko właśnie okolice Aleksandrowa Kuj. tj. Toruń, Licheń już zwiedziłam parę razy.Sama jestem z okolic Łodzi,więc daleko nie jest.Szkoda ,że mnie w góry jakiekolwiek nie wysłali. Ale jak będzie okazja na jakikolwiek wypad to i tak skorzystam
I co Ci lekarz powiedział .....bo mnie ze daje w drodze wyjątku A od leczenia jest NFZ ......A ja mu na to że to ich obowiązek chyba że pislam zlikwiduje prewencję Ale oni tego nie zrobią bo sanatoria ZUS są już w prywatnych rękach notabli z pislamu lub ich rodzin