Znaki zodiaku i horoskopy
Re: Znaki zodiaku i horoskopy
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
OKi IrenkoIrena0404 pisze:Słoneczko kochanechyba sobie daruję...
moje walory niech pozostaną w ukryciu
![]()
![]()
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

1 Baran
Twój partner od pewnego czasu zachowuje się inaczej, jest bardziej zdystansowany. To chwilowe problemy które w ciągu kilku tygodni miną.
2 Byk
W życiu nie ma tylko ciemnych barw, są też inne trzeba tylko umieć je dostrzec. Zmień swoje myśli, a zobaczysz, że w życiu może być przyjemniej.
3 Bliźnięta
Warto rozejrzeć się za nowym samochodem. Wyjdź wieczorem ze znajomymi do klubu, tam poznasz swoją drugą połówkę. Zapisz się na kurs tańca towarzyskiego.
4 Rak
Pomyśl nad zmianą operatora komórkowego, możesz dzięki temu wiele zyskać. Nie licz na łatwe pieniądze. Zrób na kolację coś czego jeszcze nigdy nie gotowałaś.
5 Lew
Warto zrealizować dziś od dawna odkładane plany. Unikaj klimatyzacji, bo możesz mieć problemy ze zdrowiem . Porozmawiaj z partnerem o swoich potrzebach.
6 Panna
Masz ogromną szansę na udowodnienie swojej niezależności i samodzielności. Pokaż, że składana obietnica nie była rzucaniem słów na wiatr.
7 Waga
Jeśli liczysz, licz na siebie. Nie powierzaj innym załatwienia swoich spraw. Nie podpisuj żadnych umów. Ktoś chce namieszać w Twoim związku, bądź czujny.
8 Skorpion
Nie ma sensu spędzać wieczoru w domowym zaciszu. Kiedy wrócisz do domu zaplanuj małe wyjście ze znajomymi na prywatkę lub do klubu.
9 Strzelec
To bardzo dobry dzień na znalezienie swojej wymarzonej drugiej połówki. Poszukiwania najlepiej rozpocząć na czacie lub portalu randkowym.
10 Koziorożec
Zaplanuj dzień tak, by po pracy wieczorem wyjść gdzieś z ukochaną osobą, może kolacja lub spacer? Jeśli szukasz miłości znajdziesz ją w klubie podczas imprezy.
11 Wodnik
Czas wirtualne znajomości wprowadzić do świata realnego. Dobry dzień na różnego rodzaju zabiegi estetyczne i upiększające. Zaskocz w łóżku swoją partnera.
12 Ryby
Pamiętaj, diabeł tkwi w szczegółach, dlatego coś co wydaje się z pozoru mało atrakcyjne okaże się dla Ciebie strzałem w dziesiątkę.
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Dla Raka czyli dla mnie .... nie było nic o miłościSloneczko pisze:HOROSKOP NA DZIŚ
4 Rak
Pomyśl nad zmianą operatora komórkowego, możesz dzięki temu wiele zyskać. Nie licz na łatwe pieniądze. Zrób na kolację coś czego jeszcze nigdy nie gotowałaś.
8 Skorpion
Nie ma sensu spędzać wieczoru w domowym zaciszu. Kiedy wrócisz do domu zaplanuj małe wyjście ze znajomymi na prywatkę lub do klubu.
9 Strzelec
To bardzo dobry dzień na znalezienie swojej wymarzonej drugiej połówki. Poszukiwania najlepiej rozpocząć na czacie lub portalu randkowym.
12 Ryby
Pamiętaj, diabeł tkwi w szczegółach, dlatego coś co wydaje się z pozoru mało atrakcyjne okaże się dla Ciebie strzałem w dziesiątkę.
Skorpion -no tak kota nie ma myszy harcują -dziecko mi imprezkę zrobi jak mnie nie będzie
Strzelec -niech sobie lepiej mój Małż na wyjeździe nic nie szuka bo miotłą zarobi ...a może trzeba było profilaktycznie przed wyjazdem skórę przetrzepać
I ...mojej Rybce niech dziś zaświeci piękne słoneczko i przyniesie pocieszenie
- medi
- Przyjaciel forum

- medi
- Przyjaciel forum

- medi
- Przyjaciel forum

- Sloneczko
- Przyjaciel forum

meduza46 pisze:Hi hi co tam kolor ,chodzi o wielkość ,oprawę i ...żeby nie wisiały do kolan![]()
![]()
![]()