Znaki zodiaku i horoskopy

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 wrz 2012 11:41
Oddział NFZ: Małopolski

Re: Znaki zodiaku i horoskopy

Post autor: Irena0404 »

Słoneczko kochane :kwiat: chyba sobie daruję... ;) moje walory niech pozostaną w ukryciu :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Irena0404 pisze:Słoneczko kochane :kwiat: chyba sobie daruję... ;) moje walory niech pozostaną w ukryciu :lol: :lol: :lol:
OKi Irenko :kwiat: :kwiat: buźka kochana :D
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

HOROSKOP NA DZIŚ

1 Baran
Twój partner od pewnego czasu zachowuje się inaczej, jest bardziej zdystansowany. To chwilowe problemy które w ciągu kilku tygodni miną.
2 Byk
W życiu nie ma tylko ciemnych barw, są też inne trzeba tylko umieć je dostrzec. Zmień swoje myśli, a zobaczysz, że w życiu może być przyjemniej.
3 Bliźnięta
Warto rozejrzeć się za nowym samochodem. Wyjdź wieczorem ze znajomymi do klubu, tam poznasz swoją drugą połówkę. Zapisz się na kurs tańca towarzyskiego.
4 Rak
Pomyśl nad zmianą operatora komórkowego, możesz dzięki temu wiele zyskać. Nie licz na łatwe pieniądze. Zrób na kolację coś czego jeszcze nigdy nie gotowałaś.
5 Lew
Warto zrealizować dziś od dawna odkładane plany. Unikaj klimatyzacji, bo możesz mieć problemy ze zdrowiem . Porozmawiaj z partnerem o swoich potrzebach.
6 Panna
Masz ogromną szansę na udowodnienie swojej niezależności i samodzielności. Pokaż, że składana obietnica nie była rzucaniem słów na wiatr.
7 Waga
Jeśli liczysz, licz na siebie. Nie powierzaj innym załatwienia swoich spraw. Nie podpisuj żadnych umów. Ktoś chce namieszać w Twoim związku, bądź czujny.
8 Skorpion
Nie ma sensu spędzać wieczoru w domowym zaciszu. Kiedy wrócisz do domu zaplanuj małe wyjście ze znajomymi na prywatkę lub do klubu.
9 Strzelec
To bardzo dobry dzień na znalezienie swojej wymarzonej drugiej połówki. Poszukiwania najlepiej rozpocząć na czacie lub portalu randkowym.
10 Koziorożec
Zaplanuj dzień tak, by po pracy wieczorem wyjść gdzieś z ukochaną osobą, może kolacja lub spacer? Jeśli szukasz miłości znajdziesz ją w klubie podczas imprezy.
11 Wodnik
Czas wirtualne znajomości wprowadzić do świata realnego. Dobry dzień na różnego rodzaju zabiegi estetyczne i upiększające. Zaskocz w łóżku swoją partnera.
12 Ryby
Pamiętaj, diabeł tkwi w szczegółach, dlatego coś co wydaje się z pozoru mało atrakcyjne okaże się dla Ciebie strzałem w dziesiątkę.
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Sloneczko pisze:HOROSKOP NA DZIŚ
4 Rak
Pomyśl nad zmianą operatora komórkowego, możesz dzięki temu wiele zyskać. Nie licz na łatwe pieniądze. Zrób na kolację coś czego jeszcze nigdy nie gotowałaś.
8 Skorpion
Nie ma sensu spędzać wieczoru w domowym zaciszu. Kiedy wrócisz do domu zaplanuj małe wyjście ze znajomymi na prywatkę lub do klubu.
9 Strzelec
To bardzo dobry dzień na znalezienie swojej wymarzonej drugiej połówki. Poszukiwania najlepiej rozpocząć na czacie lub portalu randkowym.
12 Ryby
Pamiętaj, diabeł tkwi w szczegółach, dlatego coś co wydaje się z pozoru mało atrakcyjne okaże się dla Ciebie strzałem w dziesiątkę.
Dla Raka czyli dla mnie .... nie było nic o miłości :?: :(
Skorpion -no tak kota nie ma myszy harcują -dziecko mi imprezkę zrobi jak mnie nie będzie :?: :evil:
Strzelec -niech sobie lepiej mój Małż na wyjeździe nic nie szuka bo miotłą zarobi ...a może trzeba było profilaktycznie przed wyjazdem skórę przetrzepać :roll:
I ...mojej Rybce niech dziś zaświeci piękne słoneczko i przyniesie pocieszenie :oops:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

:lol: :lol: :lol: Meduzka :kwiat: ....buziaki :D
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Tobie też Słoneczko ...i nożyczki ;) Żebyś kiecki do sanatorium poskracała ;) :lol: :lol: :lol: :lol: Nie ma to jak zgrabna nóżka :roll: Faceci to uwielbiają ...zaraz po ..dużych błękitnych oczach ;)
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

I jak będzie z tą miłością ...weź przegrzeb ten horoskop jeszcze raz ....no i napisz coś o piątku dla raków ...jakieś niezapomniane przeżycia by się przydały :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

już skróciłam ....... oczy mówisz :lol: :lol: :lol: a jak będą oczy innego koloru ??? to co wtedy? :D
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Hi hi co tam kolor ,chodzi o wielkość ,oprawę i ...żeby nie wisiały do kolan ;) :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

meduza46 pisze:Hi hi co tam kolor ,chodzi o wielkość ,oprawę i ...żeby nie wisiały do kolan ;) :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: tak źle nie jest ale i .....nie najlepiej :lol: :lol: :lol: :lol: ...... z ta oprawą...chyba :D
ODPOWIEDZ