Mix i Wojtaszek poszukiwani!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 36 razy

Re: Mix i Wojtaszek poszukiwani!

Post autor: Sloneczko »

Kuracjusz :kwiat: zebys ty miał takie komórki jak tutaj niektórzy to na pewno byłbyś tutaj lubianym Kuracjuszem :P
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz

Post autor: medi »

:lol: :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Czy gdzieś napisałem jakie komórki ?szybko oceniasz siebie i dopisujesz no coż nie pomoge Ci w tym sloneczko ot elita NS tworzy dobry klimat . :evil: :evil:
Kuracjusz 54
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 36 razy

Post autor: Sloneczko »

Szybko siebie oceniam. Jestem asertywna i skuteczna w dzialaniu. Znają mnie z tego moi przyjaciele 😀 Pozdrawiam
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: Mix i Wojtaszek poszukiwani! Gdzie są gwiazdy z tamtych lat ?

Post autor: andrzej1955 »

kuracjusz54 pisze: 23 sty 2019 08:59 Gdzie są ludzie z tamtych lat z forum NS ?
Jak w tytule :roll: Dzi,Kruszynka ,Moczyk, Wojtaszek i wielu innych ? :roll:
Dlaczego tyle tematów ciekawych ma kłódki ??? :o
Kuracjusz 54
PS lektura poszczególnych stron ciekawa ;)
Witam,parafrazując piosenkę......gdzie są ludzie z tamtych lat :?: czas zatarł ślad,kto wie czy było tak ;) co do tematów i kłódek-zawsze coś się zaczyna kończyć i zbacza się z tematu-albo wychodzą różne animozje i z tego powodu zamykane są tematy,niektórzy po odejściu zażyczyli sobie żeby przez nich założone tematy pozamykać-dla mnie zupełnie nie zrozumiałe-ale to decyzja Admina,fakt jest faktem że po paru latach bytności następuje wypalenie a tematów na które chcemy rozmawiać jest coraz mniej,polityka-tak wszechobecna w życiu-nie ma prawa tu zaistnieć-bo forum jest APOLITYCZNE i dobrze-choć czasami na własnej skórze to odczułem-jestem żywym i reagującym na pewne wydarzenia człowiekiem i czasami mnie po prostu....poniosło :P Kruszynka wiele razy odchodziła i wracała-od dłuższego czasu już nie jest tu aktywna-Pozdrowienia :kwiat: Dzi i Moczyk-zniknęli dość dawno,Wojtaszek-po osobistych przeżyciach-już się nie pojawił-podobnie jak Mix,natomiast Max-jak to Max-pojawia się i znika-Wszystkich Serdecznie Pozdrawiam i Powodzenia we Wszystkim Życzę :!: :!: :!: nikt nie wspomniał o Sympatycznej Basi z Olsztyna i jeszcze paru Sympatycznych Osobach ;) :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

No i o mnie nikt nie wspomniał :cry: A ja też pojawiam się i znikam :( choć konta nigdy nie zlikwidowałam :oops: Cóż ja ,taka nic nie znacząca istota ....chyba pójdę się poużalać nad sobą w zaciszu sypialni .Dobrej nocy wszystkim :serce:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Medi :kwiat: chyba niezbyt uważnie czytałaś mój wpis-ale tak całkiem konkretnie to pojawiasz się co jakiś czas-i to Bardzo Cieszy :kwiat: a jak masz okazję i obiekt ;) do którego możesz się pożalić-to żal się jak........najdłużej ;) :kwiat: Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Niestety to już nie to samo NS jakie było. Pojawia się co raz to więcej sytuacji w których jak ktoś , komuś dowali , złapie za słówka to wtedy temat się rozwija . Rankingi polubień , fan cluby, anty fan cluby to się zaczyna robić niesmaczne . Ostatnio zamknęła konto jedna z najfajniejszych forumowiczek :( :( Język wypowiedzi , ostry jadowity też nie sprzyja konwersacji . Ech szkoda nerw . Pewnie trzeba przeczekać a jak nie to trzeba będzie też manele spakować .Trochę szkoda , bo było fajnie. Dobrze , że choć cudne przyjaznie w realu pozostaną . Z nadzieją na dobrą zmianę mówię na razie . :(
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

Fionka pisze: 25 sty 2019 00:16 Niestety to już nie to samo NS jakie było. Pojawia się co raz to więcej sytuacji w których jak ktoś , komuś dowali , złapie za słówka to wtedy temat się rozwija . Rankingi polubień , fan cluby, anty fan cluby to się zaczyna robić niesmaczne . Ostatnio zamknęła konto jedna z najfajniejszych forumowiczek :( :( Język wypowiedzi , ostry jadowity też nie sprzyja konwersacji . Ech szkoda nerw . Pewnie trzeba przeczekać a jak nie to trzeba będzie też manele spakować .Trochę szkoda , bo było fajnie. Dobrze , że choć cudne przyjaznie w realu pozostaną . Z nadzieją na dobrą zmianę mówię na razie . :(
Elu prosze Cie..Ty mi tu takich nie opowiadaj...ja tez tak mialam pare razy,, ale zmniejszenie aktywnosci na forum na jakis czas pomaga...Jak ja sie pierwszy raz zalogowalam na forum to Ty bylas i milo mnie przyjelas wiec wybij sibie z glowy ze mnie tu zostawisz...😣😢
P.S....A w moim fan clubie pomidorowej to cos Ci sie nie podoba??😂😂
...
Awatar użytkownika
Miriam
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2018 15:32
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Miriam »

Fionka pisze: 25 sty 2019 00:16 Niestety to już nie to samo NS jakie było. Pojawia się co raz to więcej sytuacji w których jak ktoś , komuś dowali , złapie za słówka to wtedy temat się rozwija . Rankingi polubień , fan cluby, anty fan cluby to się zaczyna robić niesmaczne . Ostatnio zamknęła konto jedna z najfajniejszych forumowiczek :( :( Język wypowiedzi , ostry jadowity też nie sprzyja konwersacji . Ech szkoda nerw . Pewnie trzeba przeczekać a jak nie to trzeba będzie też manele spakować .Trochę szkoda , bo było fajnie. Dobrze , że choć cudne przyjaznie w realu pozostaną . Z nadzieją na dobrą zmianę mówię na razie . :(

Zaraz zaraz....Co tu się wyrabia?? Fionko Nie uciekaj! Chociaż tak jak Maryann mówi czasem trzeba zrobić przerwę bo nie ogarniesz :?
ODPOWIEDZ