Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jestem dosyć sceptycznie nastawiony do tego pomysłu
Nie chodzi o moją chytrość ale o możliwość realizacji. Gołąbki są już w brytfance i czekają na wsadzenie do piekarnika, ale podczas ich zawijania nie szło mi najlepiej i obawiam się, że mogą się rozlecieć . To mój pierwszy raz ... z gołąbkami
Jestem dosyć sceptycznie nastawiony do tego pomysłu
Nie chodzi o moją chytrość ale o możliwość realizacji. Gołąbki są już w brytfance i czekają na wsadzenie do piekarnika, ale podczas ich zawijania nie szło mi najlepiej i obawiam się, że mogą się rozlecieć . To mój pierwszy raz ... z gołąbkami
Kreciku, nie przejmuj się zapewniam Cię, że jak już je wsadzisz do piekarnika to nie odfruną Zjecie , nawet te z rozpostartymi skrzydłami. Smacznego
Agalew miałaś rację. Gołąbki nie odfrunely . Były pyszne a rozlatywaly się bo zbyt długo obgotowywalem kapustę. Teraz wiem, że tak młodą kapustę należy tylko zaparzyć. Pierwsze koty za płoty a następne będą na pewno suuuper
Nika przepis może być dopiero jutro rano, bo teraz żona zajęła mi kompka (przyniosła pracę do domu ) a z telefonu nie podejmuję się, bo przepis może się sfałszować