Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
krecik pisze:Agalew a ładnie to tak nabijać się ze mnie
Kreciku ani mi to w głowie sama mam męża, który gotuje wybornie i co najważniejsze lubi to robić Dam mu przepis od Ciebie i cała rodzinka będzie zajadać gołąbki
Kreciku,ktoś,kiedyś sprzedał mi dobrą gołąbkową radę.Dzięki niej przygotowywanie dania stało się dużo prostsze.Ja nie parzę kapusty we wrzątku,tylko wykrawam głąb i wkładam do mikrofali na kilka minut.Zdejmuję kilka liści i znów na chwilę do mikrofali.Nie rozpadają się,a są wystarczająco miękkie,by je zawijać.