Wyjazd ze zwrotów

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
forumowicz

Re: Wyjazd ze zwrotów

Post autor: forumowicz »

No to ładnie Inowrocław brzmi całkiem całkiem szkoda,że się nie udało czaiłem się tam prywatnie do sanatorium modrzew ze względu na niskie ceny i zabiegi w jednym miejscu
nika50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 kwie 2016 23:43
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: nika50 »

"Hana51":cry:
A szkoda ,
już myślałam iż dziś będzie Twój szczęśliwy dzień :kwiat:
Dzwoń :kwiat:
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Post autor: Wienia »

Witam! :kwiat: U mnie też nie ma czym sie chwalić zero zwrotów.Zastanawia mnie dlaczego numery rano w górę a zwrotów brak. :roll:
Być może ,że jeszcze długi czas do wyjazdu i dostają kolejne osoby z kolejki.Pozdrawiam i zyczę cierpliwości w dzwonieniu bo moja już się wyczerpała. :evil:
Awatar użytkownika
Hana51
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 sty 2015 22:17
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Hana51 »

Wienia pisze:Witam! :kwiat: U mnie też nie ma czym sie chwalić zero zwrotów.Zastanawia mnie dlaczego numery rano w górę a zwrotów brak. :roll:
Być może ,że jeszcze długi czas do wyjazdu i dostają kolejne osoby z kolejki.Pozdrawiam i zyczę cierpliwości w dzwonieniu bo moja już się wyczerpała. :evil:
Wienia nie rezygnuj z telefonów! Wiem jak to ciągnie po kieszeni ( ja korzystam z firmowego za zgodą dyrekcji). A nóż się trafi coś i nie skorzystasz? Będziesz żałować potem! Ja też byłam w piątek zrezygnowana. Coś w tym tygodniu jednak drgnęło choć nic dla mnie. I Ty, napewno też coś trafisz! Pozdrawiam Cię i dzwoń jutro !
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Post autor: Wienia »

Coś mi dzisiaj nic sie nie układa,prześpię się i jutro pewnie mnie bedzie :twisted: kusił,albo dobry duszek się zlituje nade mną.W ostateczności zostaje kolejka i co los przyniesie,bo nawet nie miałam wpisanej zadnej propozycji i wielka niewiadoma.Pozdrawiam również i powodzenia.
Awatar użytkownika
Hana51
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 sty 2015 22:17
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Hana51 »

Wienia pisze:Coś mi dzisiaj nic sie nie układa,prześpię się i jutro pewnie mnie bedzie :twisted: kusił,albo dobry duszek się zlituje nade mną.W ostateczności zostaje kolejka i co los przyniesie,bo nawet nie miałam wpisanej zadnej propozycji i wielka niewiadoma.Pozdrawiam również i powodzenia.
No i tak trzymaj :!: :!: :!: :kwiat:
nika50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Wienia pisze:Coś mi dzisiaj nic sie nie układa,prześpię się i jutro pewnie mnie bedzie :twisted: kusił,albo dobry duszek się zlituje nade mną.W ostateczności zostaje kolejka i co los przyniesie,bo nawet nie miałam wpisanej zadnej propozycji i wielka niewiadoma.Pozdrawiam również i powodzenia.
"Wienia"
Jutro też jest dzień :kwiat:
Zawsze jakieś zwroty są ,
tyle że czas gorący dla większości ;)
nie Zniechęcaj się i dzwoń
Powodzenia :serce:
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Betina71 »

No właśnie,że nie zawsze są zwroty ;) ale nadzieję musicie mieć. :kwiat: A ja życzę powodzenia i spełniania marzeń. :lol:
nika50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Betina71 pisze:No właśnie,że nie zawsze są zwroty ;) ale nadzieję musicie mieć. :kwiat: A ja życzę powodzenia i spełniania marzeń. :lol:
"Betina71"
Masz racje-
a"marzenia się spełniają" trzeba im tylko trochę pomóc :kwiat:

Kobieto- Czyżbyś już spakowana
i Gotowa do wyjazdu Była :kwiat:
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3