Wyjazd ze zwrotów
-
forumowicz
Re: Wyjazd ze zwrotów
- Wienia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 01 lis 2015 16:00
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 1 raz
Być może ,że jeszcze długi czas do wyjazdu i dostają kolejne osoby z kolejki.Pozdrawiam i zyczę cierpliwości w dzwonieniu bo moja już się wyczerpała.
- Hana51
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 sty 2015 22:17
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
Wienia nie rezygnuj z telefonów! Wiem jak to ciągnie po kieszeni ( ja korzystam z firmowego za zgodą dyrekcji). A nóż się trafi coś i nie skorzystasz? Będziesz żałować potem! Ja też byłam w piątek zrezygnowana. Coś w tym tygodniu jednak drgnęło choć nic dla mnie. I Ty, napewno też coś trafisz! Pozdrawiam Cię i dzwoń jutro !Wienia pisze:Witam!U mnie też nie ma czym sie chwalić zero zwrotów.Zastanawia mnie dlaczego numery rano w górę a zwrotów brak.
![]()
Być może ,że jeszcze długi czas do wyjazdu i dostają kolejne osoby z kolejki.Pozdrawiam i zyczę cierpliwości w dzwonieniu bo moja już się wyczerpała.
- Wienia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 01 lis 2015 16:00
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 1 raz
- Hana51
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 sty 2015 22:17
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
No i tak trzymajWienia pisze:Coś mi dzisiaj nic sie nie układa,prześpię się i jutro pewnie mnie bedziekusił,albo dobry duszek się zlituje nade mną.W ostateczności zostaje kolejka i co los przyniesie,bo nawet nie miałam wpisanej zadnej propozycji i wielka niewiadoma.Pozdrawiam również i powodzenia.
"Wienia"Wienia pisze:Coś mi dzisiaj nic sie nie układa,prześpię się i jutro pewnie mnie bedziekusił,albo dobry duszek się zlituje nade mną.W ostateczności zostaje kolejka i co los przyniesie,bo nawet nie miałam wpisanej zadnej propozycji i wielka niewiadoma.Pozdrawiam również i powodzenia.
Jutro też jest dzień
Zawsze jakieś zwroty są ,
tyle że czas gorący dla większości
nie Zniechęcaj się i dzwoń
Powodzenia
Pozdrawiam
- Betina71
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2016 08:03
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
"Betina71"Betina71 pisze:No właśnie,że nie zawsze są zwrotyale nadzieję musicie mieć.
A ja życzę powodzenia i spełniania marzeń.
Masz racje-
a"marzenia się spełniają" trzeba im tylko trochę pomóc
Kobieto- Czyżbyś już spakowana
i Gotowa do wyjazdu Była