Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Skoro tak, to ja w tym ostatnim wagonie już poczekam do grudnia, a potem myk i będzie numerek normalnie same przyjemności w tej kolejce na człowieka czyhają
Jawa jak to dobrze, że jesteś z nami. Dbasz o nasz komfort podróży do upragnionego celu czyli do wyjazdu w fajne miejsce i w dobrym towarzystwie .
Towarzystwo w podróży doborowe i w czasie podróży napić się soczku
Tak czy siak zamawiam miejscówkę w tym wagoniku.......i wsiąść do pociągu NIE byle jakiego, nie dbać o bagaż (nadamy kurierem), nie dbać o bilet itd......
Aniu masz miejscóweczkę, bo Jawa dba o nas i doczepia wagoniki, cobyśmy podróżowali komfortowo , u mnie w ciągu dwóch dni mniej o 450 jak tak będzie pędziła ta kolejka , to żebym tylko za szybko nie dojechała do celu.
Ja życzę sobie /i Wam jeśli macie takie marzenie/pięknego kurortu,letnią porą w 2016roku.To dopiero za rok,ale plan jest ...Oby do efektywnego zrealizowania.