Lewek też bardzo się cieszy, że spotkał się z osobami, które już zna i które poznał
Mary jo dziękuję w imieniu wszystkich , za świetną organizację baletów w Feniksie - wszystkim się tam bardzo podobało , wytańczyliśmy się super

Nam, przyjezdnym miejsce było bardzo na rękę - bliziutko miejsca zamieszkania
Marlenko, cieszę się, że poznałyśmy się osobiście i ...ciut żałuje, że nie śmignęłam Tobą o 3 rano na tą dyskotekę... ale następnym razem ...zrobię to
Shahid17 super, że przybyłaś i dobrze się bawiłaś
Franciuszku, organizatorze tego spotkania - wielkie dzięki za to, że rzuciłeś hasło na NS ..." a może miasto smoka ? ". Spotkanie było super .
Max, dzięki Tobie mogliśmy wypić grzańca na Kazimierzu i bezpiecznie dotrzeć do domu .
Basiat, barbara g- 1 cieszę się, że pokonałyście tyle kilometrów ,żeby się z nami spotkać - Wasze prezenty sprawiły nam niesamowitą radość
danusia64 - moja krajanko
Janusz63 , świetny tancerzu - dziękujemy , że dałeś radę,
Darku, dziękuje, że choć na chwilę zaszczyciłeś nas swoją obecnością,
Łukaszu - Ty wiesz, za co Ci dziękuję ,
Asiulek , dziękuję za piękny śpiew i dedykację dla nas,
Biedroneczko - nasz niepohamowany śmiech ...chyba wszyscy zapamiętają

Nie myliłam się, że jak się poznamy osobiście to polubimy się od pierszego spojrzenia - hi, hi, lew biedronki nie pożarł
Kochane moje Buskowe koleżanki - Goorka, Ruda, Princi, Słoneczko, Felice , cieszę się, że kolejny raz mogłam spędzić tak wspaniałe chwile z Wami .
Podsumowując - bardzo się cieszę, że to spotkanie się odbyło i mogłam w nim uczestniczyć.
Dziękuję wszystkim, którzy przybyli na spotkanie w mieście smoka i oczywiście tym, którzy nam kibicowali .
Co złego ... to nie lew