a może miasto smoka ?

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
Awatar użytkownika
Marlenka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 lip 2015 20:09
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3

Re: a może miasto smoka ?

Post autor: Marlenka »

Podejrzewałam że będzie fajnie, ale nie spodziewałam się że aż tak :D
Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za miłe przyjęcie :serce:
Ostatni piątek i sobotę będę bardzo miło wspominać. dziękuję :kwiat: :kwiat: :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Widziałam Was 8-)
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Kochani,ja już w domu.
No cóż rozwodzić się za wiele nie będę.Podsumuję to krótko....było f a n t a s t y c z n i e :serce: W sumie w ferworze zabawy to nawet nie za wiele dało się pogadać.Darku,żałuję,że nie dane nam było się poznać.Nowo poznani wspaniali,dziękuję za miły czas jaki w Waszym towarzystwie mogłam spędzić.
Przede wszystkim chciałabym od siebie podziękować Mary Jo za wkład,zaangażowanie :serce: ,Basiom za miłą niespodziankę,Krakusom za atmosferę i przyjęcie.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

No......... właśnie zaliczyłam wielki sok pomidorowy .....już w domciu :D
Potasu trza trochę zażyć :D
Spotkanie w Krakowie uważam za bardzo udane i bardzo wesołe :D
Powiem wam, ze dawno się tak nie uśmiałam jak właśnie tutaj :D
Było wiele przesympatycznych momentów i sytuacji, których na pewno nie zapomnę ;)
Dziewczyny :serce: :kwiat: wszystkie, które znałam wcześniej i które miałam okazję poznać....dziękuję za miłe towarzystwo
i chwile radości, dużo śmiechu i ciepła z waszej strony :D
Chciałam wszystkim powiedzieć, że Max :kwiat: świetnie spełnił rolę naszego przewodnika :D
a Janusz :kwiat: tańczy znakomicie :twisted:
Franciszek :kwiat: również, chociaż długo trzeba było go rozkręcać ;) :lol: :lol:
Dzięki jeszcze raz wszystkim.....było super :D
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lip 2010 10:57
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: gorkaa »

A ja nie mam siły nic napisać. Dotarłam do domu. Jak się zregeneruję to napiszę. Hhheeee ale jaką dokumentację fotograficzną posiadam :D
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asiulek »

Też dotarłam do domu :( dziękuję, że mogłam Was Wszystkich poznać :serce: żałuję, że tylko mogłam być z Wami w piątek :( jednak noga się obraziła po piątku i w sobotę zastrajkowała :? ale i tak jestem szczęściarą, że choć jeden wieczór spędziłam z Wami :serce: oglądam zdjęcia :kwiat: oj jest co wspominać :D trochę odsapnę i dalszy ciąg napiszę :serce:
Shahid17
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 kwie 2014 15:08
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Shahid17 »

Ja też bardzo dziękuję, za spotkanie było wspaniale jeszcze nigdy tak dobrze nie czułam sie i nie wybawilam z ludźmi ,których dopiero poznałam.Bardzo jestem wdzieczna ,za super organizację i oczywiscie prezenty,żałuję bardzo ,że nie mogłam być z Wami wczoraj ,ale niespodziewanie zjawili się u mnie goście aż z Brzegu i musiałam jakoś ugościć ,ale czekam na powtórkę, z takim towarzystwem to wszędzie i zawsze .Pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia :lol:
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Kochani :serce: ja też dotarłam bezpiecznie do domku :D
Wszystkim, bez wyjątku, bardzo dziękuję :kwiat: :kwiat: :kwiat: za te cudne dni w przepięknym Krakowie :D :D :D
Wspaniale było się z Wami spotkać i oczywiście intensywnie zintegrować ;) :D ...i choć niektórzy pierwszy raz uczestniczyli w takim spotkaniu, to mam nadzieję, że spodobało im się i nie był to raz ostatni ;) Dziękuję za super niespodzianki przygotowane przez nasze kochane Dziewczyny i oczywiście naszym Krakuskom i Krakusom za opiekę, którą nas otaczali :D :D
Do zobaczenia wkrótce ...mam nadzieję :serce:
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17

Post autor: Lewek »

Lewek też bardzo się cieszy, że spotkał się z osobami, które już zna i które poznał :D
Mary jo dziękuję w imieniu wszystkich , za świetną organizację baletów w Feniksie - wszystkim się tam bardzo podobało , wytańczyliśmy się super :serce: :serce: :serce: Nam, przyjezdnym miejsce było bardzo na rękę - bliziutko miejsca zamieszkania :D
Marlenko, cieszę się, że poznałyśmy się osobiście i ...ciut żałuje, że nie śmignęłam Tobą o 3 rano na tą dyskotekę... ale następnym razem ...zrobię to :lol:
Shahid17 super, że przybyłaś i dobrze się bawiłaś :serce:
Franciuszku, organizatorze tego spotkania - wielkie dzięki za to, że rzuciłeś hasło na NS ..." a może miasto smoka ? ". Spotkanie było super .
Max, dzięki Tobie mogliśmy wypić grzańca na Kazimierzu i bezpiecznie dotrzeć do domu .
Basiat, barbara g- 1 cieszę się, że pokonałyście tyle kilometrów ,żeby się z nami spotkać - Wasze prezenty sprawiły nam niesamowitą radość :serce:
danusia64 - moja krajanko :serce:
Janusz63 , świetny tancerzu - dziękujemy , że dałeś radę,
Darku, dziękuje, że choć na chwilę zaszczyciłeś nas swoją obecnością,
Łukaszu - Ty wiesz, za co Ci dziękuję ,
Asiulek , dziękuję za piękny śpiew i dedykację dla nas,
Biedroneczko - nasz niepohamowany śmiech ...chyba wszyscy zapamiętają ;) Nie myliłam się, że jak się poznamy osobiście to polubimy się od pierszego spojrzenia - hi, hi, lew biedronki nie pożarł ;)
Kochane moje Buskowe koleżanki - Goorka, Ruda, Princi, Słoneczko, Felice , cieszę się, że kolejny raz mogłam spędzić tak wspaniałe chwile z Wami .
Podsumowując - bardzo się cieszę, że to spotkanie się odbyło i mogłam w nim uczestniczyć.
Dziękuję wszystkim, którzy przybyli na spotkanie w mieście smoka i oczywiście tym, którzy nam kibicowali .
Co złego ... to nie lew
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17

Post autor: Lewek »

Jasmina55 zapomniałam Tobie podziękować za spotkanie, przybycie , wspólnie spędzony czas i piękny dzisiejszy spacer :serce: Nie mówiąc o tym ,że mnie wspólnie z Biedronką i Arletą uwolniłyście na jedną noc, od tych ..., które koncertują nocą ;) :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ