Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Basiu,nawet jak boli głowa, i humor kiepski, to Idź do lustra, Uśmiechnij się do niego i Powiedz: No i Co, Tobie smutno a Ja i Tak Będę Miała Bobry Dzień. Zobaczysz
Andzia wyspana a po nocy urzędowała.
Basiu, masz gadające lusterko?
Ja mam, zawsze odpowiada jak pytam. I to jak pięknie, boi się, że stłukę.
Słonia w karafce też mam.
Hello,
Alcia, czym człek starszy tym sen krótszy potrzebny:o
Lustro dobra rzecz, przydatne i doradzi, żeś kiepsko ubrana i kiepsko wyglądasz
A jak słoń do karafki się zmieścił , Alka nie ściemniaj, poranek jest i dobrze widzę jeszcze na oczy
Cześć Bibi,
nastrój dobry masz, pomimo miłych sennych koszmarów i dobrze
Zapraszam na poranną kawę bez dodatków, bo nie będę mieć talii jak osa, a takie mają teraz branie