Zajęta była
A Jokera oglądałaś
Chyba czas śniadanko zjeść,niewirtualne ,bo coś opózniona dziś jestem,a od tych obrazków najeść się nie da

Andy- mnie niepotrzebny materac odleżynowy!!! i proszę nie sugerować bez potrzeby, i głupio i bezpodstawnie niczego ....Przede wszystkim nie jestem osobą leżącą i dużo młodszą... bardzo bym prosiła bez sugestii...ja mam swój rozum i też wiem co mam robić ...tak się złożyło że używam tego cuda... rozumu.. nie żadnych podpowiedzi nie potrzebuję...Ale są osoby które lubią rozkazywać albo po swojego dyktować..nawet nachalnie.. dziękuję.nie trzeba...zbytni frasunek...ANDY12345 pisze: 13 sty 2020 13:59 A Zbyszek kolegą Franka :lol: ... cześć Słoneczka :) , coś widzę że koszule same się adorują :o , a ja adorowałem lekarza :lol: no i już jestem po zabiegu chociaż biegać nie musiałem, ale 4 literki niestety bolą :oops: i nie myślcie o czymś zdrożnym, bo to od siedzenia od rana do prawie teraz :oops: ... za miesiąc kolejny a za kolejny miesiąc kolejny :lol: i zobaczymy jak się sprawy mają :roll:

BiBi... doczytaj.. mogę okulary pożyczyć. .!!!ANDY12345 pisze: 14 sty 2020 08:19 Cześć poranne Słoneczka, Muzyczko na tak długim posiedzeniu to podusia za mało, lepszy materac przeciwodleżynowy
...
Nutko nie kryj się, nie konkuruj ze słoneczkiem
![]()

bibi pisze: 14 sty 2020 09:50 Muzyczko , Andy nie proponował Ci materacu przeciwodleżynowego , On mówił o sobie .......
BiBi... cytat wcześniejszy mój to jest do tego , co napisałaś..a propos. .że nikt proponował....