RWA BARKOWA

Rehabilitacja narządu ruchu. Sanatoryjne leczenie chorób stawów, kręgosłupa, ograniczenia ruchowe, stany pourazowe stawów i kości.
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 5 razy

Re: RWA BARKOWA

Post autor: Princi »

boli jak diabli :twisted: ale nie dam się pokonać jakiemuś bólowi ;) :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

przyszłam się pożalić :cry: ...boli... :( jutro mam rtg i zaraz z wynikiem zasuwam w podskokach do ortopedy :roll: może coś poradzi,bo moja wytrzymałość osiągnęła apogeum :twisted:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Ja w czasie takiego wrednego choróbska schudłam ponad 10 kg i spałam siedząc w fotelu ,dwa tygodnie tak wytrzymałam a później poszłam do rodzinnego i powiedziałam że jak mi nie da czegoś mocniejszego to skoczę z dachu na główkę :twisted: .Podziałało ...dostałam zastrzyk i ...przeszło ,wprawdzie łapę trzeba było rehabilitować parę miesięcy bo nawet spodni sama nie mogłam zapiąć ale... ból zniknął
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

:? :( nie ma pozycji w której nie boli :( p/bólowe już przedawkowane i jedyny efekt to taki że we łbie się chlebocze :? spodni to sobie nawet podciągnąć nie mogę a o zapięciu biustonosza mogę pomarzyć :? jeszcze trochę i będę miała siniaki na kolanach od chodzenia bez stanika ;) :lol:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Eee o zapięciu biustonosza to marzyłam przez pełnych 6 miesięcy kochana .Ja nie powiedziałam że na siedząco nie bolało ,ja mogę tylko powiedzieć że bolało mniej .A co jeszcze nie mogłam robić lepiej nie wspominać ;) :o
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

mnie troszkę lepiej jak zamrożę to diabelstwo :roll: ale ile można siedzieć w zamrażalce ;)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Koleżanki przepisał mi mój lekarz tabletki o nazwie:Trosicam ból barku ustapił i sięgam coraz dalej ręką do tyłu .Całkiem całkiem,dobrze. :) :o
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Kruszynko :kwiat: ja mam jeszcze zapasik myloastanu :roll: a nalewkę w kieliszku stawiam przed sobą i nie muszę sięgać do tyłu ;) :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dobra jesteś :lol: :lol: ja nie mogę sięgać po nalewkę ,ani do przodu ani do tyłu ,bo przy nodze chorej nie wolno :shock: :lol:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ooooo nalewka ,dziewczyny poczekajcie na mnie ,lecę do kuchni po ten najzdrowszy ze środków przeciwbólowych ;) :lol: :lol:
ODPOWIEDZ