Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
przyszłam się pożalić ...boli... jutro mam rtg i zaraz z wynikiem zasuwam w podskokach do ortopedy może coś poradzi,bo moja wytrzymałość osiągnęła apogeum
Ja w czasie takiego wrednego choróbska schudłam ponad 10 kg i spałam siedząc w fotelu ,dwa tygodnie tak wytrzymałam a później poszłam do rodzinnego i powiedziałam że jak mi nie da czegoś mocniejszego to skoczę z dachu na główkę .Podziałało ...dostałam zastrzyk i ...przeszło ,wprawdzie łapę trzeba było rehabilitować parę miesięcy bo nawet spodni sama nie mogłam zapiąć ale... ból zniknął
nie ma pozycji w której nie boli p/bólowe już przedawkowane i jedyny efekt to taki że we łbie się chlebocze spodni to sobie nawet podciągnąć nie mogę a o zapięciu biustonosza mogę pomarzyć jeszcze trochę i będę miała siniaki na kolanach od chodzenia bez stanika
Eee o zapięciu biustonosza to marzyłam przez pełnych 6 miesięcy kochana .Ja nie powiedziałam że na siedząco nie bolało ,ja mogę tylko powiedzieć że bolało mniej .A co jeszcze nie mogłam robić lepiej nie wspominać