Wojskowy Szpital uzdrowiskowy Lądek Zdr.

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Re: Wojskowy Szpital uzdrowiskowy Lądek Zdr.

Post autor: Felice »

Windy są we wszystkich budynkach,schody również,ale w każde miejsce da się dotrzeć bez nich.Ja mam zakaz chodzenia po schodach i radziłam sobie zupełnie nieźle.Każdy budynek ma wejście z pominięciem tychże,wystarczy przejść 5 metrów dalej.Ci co chcą radzą sobie i nie narzekają.
Jeżeli chodzi o budynki to Pawilon II wybrał sam ZUS jako miejsce leczenia swoich "połamańców" ,więc skargi trzeba kierować do nich.(w tym budynku też jest podejście bez schodów).
Leszku,dzięki za pozdrowienia.Turnus uważam był bardzo udany.Nieczęsto zdarza się,by ludzie w tak różnym wieku tak fajnie się zorganizowali.Grill,ognisko,impreza z karaoke,pożegnalna pod wyciągiem....przesympatyczne,prawda Królu turnusu? :)
leszek1958
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 cze 2009 00:24

Post autor: leszek1958 »

Witaj Alice,malkontenci są wszędzie,z naszego turnusu nikt na pewno nie narzeka ,było super.
Awatar użytkownika
Stefan
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 07 wrz 2012 14:58
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 16

Post autor: Stefan »

Widzę, że od maja sanatorium jest nieczynne bądź pacjenci nie maja dostępu do internetu ???!!!
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Stefan wpisz proszę w szukaj Lądek Zdrój a zobaczysz ponad pół tysiąca wpisów, z tego wiele od maja,
dużo też planów na Lądek Zdrój późnojesiennych :).
Pozdrawiam
marychna
Na forum od: 08 wrz 2012 12:28

Post autor: marychna »

Witam! W pierwszych dniach lipca tego roku dostalam od neurologa skierowanie do szpitala uzdrowiskowego w Lądku Zdr.dołączyłam do tego skierowania kopie wypisu ze szpitala i inne wyniki badań i do dzisiaj cisza......Jak długo czeka sie na jakąkolwiek odpowiedż? Jaki jest czas oczekiwania na wyjazd.Bedę wdzięczna za każdą odpowiedż.Pozdrawiam serdecznie.
ODPOWIEDZ