Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Brawo Jacek,masz przynaimniej,177cm wzrostu i jedzcze te buty , w obcasach świetnie się tańczy,oczywiście męskich .W damskich niepróbowałem,dowcipniś z ciebie.Ja swoje dałem szewcowi ,ma je podkuć,to będze czad.Ale jak tu tańczyć ,jak koniczyn brak.
Jacek można,tylko pod małym warunkiem,że odległość nieprzekracz długości.Ale w tych kwestiach raczej panie są bieglejsze.Pozdrawiam,nową przyszłą kuracjuszkę.Jeśli ostatnie cyfry to data urodzenia,to [cenzura].....e.
Jacek w czwartek byłem u lekarza, doktor pyta się jedzesz pan do sanatorium,bardzo dobrze.Będą dzewczynki, takie dwudzestki,ja na to,niewiem nigdy niebyłem ,doktorek, no będą mówię panu,będze jm tylko brakować 20 do setki i śmiał się.Tylko znowu niemów że wygrałem ,a nagroda że stawiam kolejkę,dobry trik .Jeszcze parę takich kawałów i będzesz nawalony co dzeń za fre.
Aga 83 a do jakiego ośrodka zmierzasz ,jeśli to nie tajemnica Radek to i chyba prosiłeś lekarza i niebieskie tabletki na przywrócenie zdrowia pozdrawiam, dobrze wszystkim dopisuje humor
Aga83 żadna tajemnica, świeżaków żucają wysoko do Białego.A z tymi tabletkami ,no raczej w mojm wieku jak bym potrzebował ,to klęska,mi niepotrzebne, morze stanąć nieten organ co trzeba,i klops.To moja osobista tragedia sznapner w awganistanie ptaszka mi urwał.No wiesz w przyrodze jedne organy przejmują podwójnie zmysły drógiego zostaje tylko [cenzura] anal.pozdrawiam