Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Nie jest najgorzej .Jedzenie monotonne, porcje niewielkie ,ale w pobliżu Biedronka i Mila można dokupić warzywa i owoce,
bo tego brakuje . Dla mnie najgorsza była woda .W/g mnie nie nadawała się do picia .Chciałam się napić kawki czy herbatki,
to musiałam sobie przynieść wodę . Najbliżej w budynku przyrodoleczniczym , jest tam też Poczta. No cóż będę przynosić.
Kiedyś na miejscu był sklepik ,ale teraz... chyba nie ma??
Dla mnie ta woda jest specyficzna .Jakby lekko słona i miękka. Inowrocław to solanki .
Jestem przyzwyczajona do innej wody . Może to tylko ja ją tak odbieram. Po prostu mi nie smakuje.
Może po dłuuuugim gotowaniu.
Rozumiem. No nic, zobaczymy. Nie potrafię żyć bez jakiejś herbaty, lub kawki od czasu do czasu, dlatego mnie to nieco zaskoczyło, że niby miejscowość wypoczynkowa, sanatoria, a tu zonk w postaci wody.