A ja bym chciała być na imprezie ''niedopasowanych'' to dopiero była by impreza
zabawa w numerologię
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Re: zabawa w numerologię
Max a może to ty nie pasujesz do nas?Max-R pisze: 07 mar 2021 10:05 Ja tam widzę,ze wszystko się zgadza,Majka wodnik i Felice wodnik,pasuje jak nic,jeszcze poproszę cyferki,a wtedy dowiemy się dlaczego nie pasujecie np do mnie,Miłej niedzieli.![]()
Zarówno mój znak zodiaku jak i numerologia tylko dobrze o mnie świadczą
-
forumowicz
- Felice
- Przyjaciel forum

To jak chcesz pokazywać się tutaj na forum to tylko twoja sprawa. Obraziłeś mnie kilkakrotnie, ale ja biorę to na karb złego dnia. I niech tak to zostanie.
-
forumowicz
p.s tak mogę powiedzieć że Cię znam doskonale! mnie wystarczy pół godziny,aby kogoś poznać,a znamy się już parę dobrych lat.
- Felice
- Przyjaciel forum

Ja zdecydowanie potrzebuję więcej kontaktów, by powiedzieć, że kogoś znam. Tak mogę powiedzieć jedynie o przyjaciołach, z którymi obcuję na co dzień.
-
forumowicz
Jeśli obie liczby nie są nastawione na zbudowanie stałego związku, to najprawdopodobniej nie ma możliwości, by osiągnęli jakiekolwiek poważne porozumienie. Ich znajomość przebiega zazwyczaj w dość burzliwy sposób. Piątka i Jedenastka są jak ocean podczas sztormu, a ich związek przypomina maleńką łódkę, która nie ma szans z wielkimi falami.
p.s jeżeli chodzi o wyciąganie,to nieraz mój nick był wyciągany,oj nie raz przez innych.
- Felice
- Przyjaciel forum

Piątka i jedenastka mają ze sobą bardzo dużo wspólnego. O tych dwojgu, można powiedzieć, że są jak bliźnięta. 5 i 11 to osoby bardzo towarzyskie, otwarte, inteligentne, obdarzone empatią i wrażliwe na problemy innych. Takie same zainteresowania sprawią, że ta para będzie sobie miała wiele do powiedzenia.
No i zobacz jakie przekłamania w ocenie .
I w co wierzyć ?