Kobieta - każda jest damą ?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Esterka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2019 19:01
Oddział NFZ: Mazowiecki

Re: Kobieta - każda jest damą ?

Post autor: Esterka »

RudaAndziu :kwiat: :serce:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Esterko,
Dziękuję 🥰
Awatar użytkownika
Esterka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2019 19:01

Post autor: Esterka »

:serce: Daję Ci bo zasługujesz na nie :serce:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Dwie Damy się spotkały i pokochały :serce: :lol:
Gość

Post autor: Gość »

I niech tak zostanie please aby przestać na okrągło wałkować te same tematy....jeden jedno słowo, postaci dla mnie nadal mało transparentne swoje x 2 plus jakiś prosty wierszyk, kolejna osoba dokłada drewienko jacy to wszyscy są be (ewidentnie dostała po pupie jak ja kiedyś) i tak w kółko. I nic nie daje bo jedni maja ubaw po pachy (i tak podchodzi mi to realnie pod trollowanie :!: ) innych wkurza bo ich spośób myślenia jest totalnie odmienny a trzeci mają powód aby dolewać oliwy do ognia (a powinni się wziąść za jakąś robotę zamiast spędzać 10 godzin dziennie grzebiąc po Forum :evil: )
Opcja wróg i wszycho powinno wrócić na swoje miejsce, Ani to złe ani robiące komuś krzywdę jak dla mnie zresztą skoro taka opcja jest dostępna to trzeba ją wykorzystac.
Wpadłam dzisiaj przejrzałam tematy i tak szczerze to słabe te teksty niekiedy. Konsensusu nie będzie tak jak nie będzie fajnego porozumienia z ludzmi , którzy myślą, czują i odbierają świat inaczej niż Ty. Plus Ci , których głównym zajęciem tutaj jest dopytywanie o wszystko i przesyłanie informacji w eter. Tyle.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hipokryt pisze: 07 paź 2020 13:49 Dwie Damy się spotkały i pokochały :serce: :lol:
Hipokryt, dziękuję za spostrzegawczość :lol: :lol: , tylko nikt nie wie, kto tak naprawdę kryje się pod nickiem 8-) :P
Majko dyskusja na Forum nigdy nie będzie taka jak w realu, bo w realu stajemy przed sobą "oko w oko" albo jak kto woli "face to face" więc nie każdy wtedy może sobie pozwolić na szczerość albo po prostu nie chce tego robić. Z kolei na Forum nie widzimy siebie, nie słyszymy i wtedy niektórych to rajcuje. I zaczynają dopiero sobie używać ile tylko się da i podsycają, żeby innych również zachęcić do tego, aby dać co niektórym pstryczka w nos.
A to ocenianie czy tekst jest dobry, czy też nie trochę mnie dziwi, bo jesteśmy na Forum i każdy może napisać kilka zdań tak jak potrafi. Nie każdy z nas ma talent do bazgrolenia i nie każdy jest poetą, więc jeżeli ktoś ma ochotę napisać kilka zdań czy też kilka linijek, bo chce sprawić innym przyjemność to po prostu niech robi to nadal, a jeżeli danej osobie też sprawia to radość i daje satysfakcję to niech nadal to robi. Jeżeli nie interesuje kogoś to co ktoś napisał w danym temacie niech nie czyta, albo niech sam napisze, co sądzi w danym wątku i wtedy może też włączy się do innych dyskusji o ile nie oberwie od tych wszystko i wszechwiedzących.
Miłego wieczoru życzę ❤️
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jeszcze tylko dodam, że na Forum są osoby, które mówią o tolerancji, a czym jest dla nich tolerancja❓
Może powinny się zastanowić, czy tolerancja to odrzucenia innych❓
Forum to my Wszyscy, a nie grupka osób, która siebie adoruje, a innych bez powodu wyklucza z dyskusji czy też czasami mniej udolnego napisania kilku zdań🙄
Gość

Post autor: Gość »

Andziu prosisz o tolerancję ...ile razy trzeba pisać , że nie to chodzi. Aby domagać się tolerancji dla inności musicie mieć inne podejście. Czytałaś dokładnie wpisy niektórych osób czy tylko odebrałaś jako atak i powód do drwin? (lub zastosowano drwinę jako obronę): krótka piłka...sorry ludziska mam kaprys być w dwóch postaciach, chcę Was rozbawić , wnieść trochę życia na Forum...przepraszam, że wyszło przez przypadek i tak bym Wam powiedziała. I byłoby po sprawie to Ci gwarantuję. A tak minął miesiąc a my dalej udajemy głupa i toczymy dziurawy worek pod górkę domagając się poszanowania naszej inności. Mi inność nie przeszkadza serio, ale nie chcę zgrywów, trollowania, upubliczniania korespondencji i siania plotów i takie "znajomośći"ucinam. Nigdy też nie ukrywam co myślę.
Chcesz tolerancji to zrozum...nie może jej być bez szacunku dla adwersarzy z Forum a ja tak to widzę, nasze chol....e życie to nie tylko sprowadzanie wszystkiego do poziomu żartu. Hipokryt nie wziął sobie do serca ani jednego słowa jakie napisałam a ma szansę coś zmienić - z tymi pewnie też zrobisz podobnie. :roll:
Spróbujmy spojrzeć na wszystko z różnej perspektywy - ja osobiście nie jestem w stanie pisać w tym tonie to raz , po drugie lubię wiedzieć z kim piszę a myśląć o Tobie , Zenku, Zenku , Tobie ... no cóż generalnie widzę szarą plamę - bardzo wylewną co prawda ale w tym wszystkim dla mnie nijaką. A nijakości nie ufam.
Może kiedyś jak los da spotkamy się osobiście i zobaczymy siebie z zupełnie innej perspektywy. (oczywistym jest , że coś nie zatrybi ale wtedy ucinasz znajomość i tyle nikt się nie męczy a nie narzuca). Jak będziesz gotowa pisz, będziesz chciała pogadać daj znać - wiele osób zmieniło zdanie na mój temat właśnie po rozmowie. NIe bez przyczyny inaczej pisze się z osobami , które słyszałaś , widziałaś i ....lubisz ich jak nie wiem co...
No....koniec elaboraciku mam nadzieję dotrze tam gdzie trzeba i będzie odpowiednio rozkminiony - jak do tego podejdziecie Wasza sprawa w chwili obecnej mam poważniejsze problemy na głowie.
I wiesz wogóle nie chcę aby mnie traktowano jak wszechwiedzącą a już na pewno nie chcę nikogo urazić - tylko jakoś to inaczej powinno się potoczyć.
Pozatym ze mnie tez dziwaczka...ciągle gadam do siebie :lol: ale tylko w zaciszu domowym i tylko M do M.
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2018 19:18
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 79 razy

Post autor: Andrzej1958 »

Majka napisałaś:
Poza tym ze mnie tez dziwaczka...ciągle gadam do siebie :lol:

To nie dziwactwo. Ja też czasami tak mam. Po prostu od czasu do czasu chcę z kimś mądrym pogadać. ;) :lol: :lol:

Przypomnę Ci Twój wpis jeszcze z przed ery "Zenkowej":
viewtopic.php?p=937658#p937658
To się nie wróci. :(
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Majko, atak i drwiny mogą świadczyć nie tylko o braku tolerancji, ale równie dobrze ukazują nam oblicze tych, którzy to czynią. Jeżeli jestem nijaki, cóż najwyraźniej nie jestem w Twoim typie ;) :lol: i nic na to nie poradzę :oops: :P
Chętnie poznałabym Cię w realu, ale już napisałaś, że masz poważniejsze problemy na głowie, więc cóż może gdzieś kiedyś uda nam się spotkać i przy truneczku miło pogawędzić.
A na marginesie to problemy masz nie tylko Ty, bo chyba Wszyscy je mamy tylko większość w takich sytuacjach staje się dokuczliwa jak komary albo siedzi cicho jak mysz pod miotłą 8-) :P
Ludzie gadali, gadają i gadać będą a jak mają o czym to niech gadają, a mnie to ni ziębi ni grzeje. :geek:
A każdy niech myśli, co chce, a ja poklasku tu nie szukam i nie potrzebuję.
Może ktoś chce i ma ochotę poczytać to co napisałem więc dziękuję tym, którzy to robią, a gdyby Was to męczyło to nie czytajcie, nie obrażę się nawet, bo się nawet nie znamy🙄
ODPOWIEDZ