Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Właśnie dlatego nie bardzo wierzę w codzienne horoskopy
Bliźnięta - nowy samochód? Nawet nie mam starego, nie mam prawa jazdy a najważniejsze to nadal mam lekką schizę po moim wypadku samochodowym więc staram się unikać jazdy autem i jak tylko mogę wybieram komunikację miejską lub rower.
Druga połówka? Ciekawego co by na to powiedziała moja obecna połówka
Taniec towarzyski - bardzo bym chciała, kocham tańce latynoamerykańskie ale moje bioderka nie byłyby tym zachwycone
A może - że to dotyczy bliźniąt - to horoskop mówi o tej drugiej ''ja'' ? ale i tak lubię czytać horoskopy
Baran
Na myśl o ciężkiej pracy poczujesz głęboką niechęć, ale na szczęście jest koniec tygodnia. Po południu wreszcie odpoczniesz. Byk
Przez Tobą udany dzień, tak zapowiada Luna. Będziesz cieszyć się większym powodzeniem, z czego mogą skorzystać zwłaszcza samotne Byki. Możesz otrzymać dobrą wiadomość. Bliźnięta
Poważnie podejdziesz do obowiązków, z czego szef się ucieszy. Wieczorem już nie myśl o pracy, zrelaksuj się, idź na randkę. Rak
Dopadnie Cię senność i niepokój. Zamiast wyolbrzymiać problemy, lepiej pospaceruj. Księżyc w sekstylu sprzyja randkom. Lew
Przed Tobą sympatyczny dzień. Możesz dowiedzieć się czegoś niezwykłego. Uważaj, abyś nie został posądzony o wścibstwo. Aura sprzyja randkom. Panna
Nie rozpowiadaj plotek i pamiętaj o złożonych obietnicach. Masz szansę popatrzeć na świat z większym optymizmem, tak wpłynie na Ciebie Księżyc. Wieczorem idź na spacer. Waga
Czeka Cię mnóstwo zadań, jednak się nie poddawaj, nawet jeśli poczujesz ogarniające Cię osłabienie. Przecież już za chwilę zaczyna się weekend! Skorpion
Możesz reagować zbyt emocjonalnie, tak podziała na Ciebie Księżyc. Niektóre Skorpiony mogą nawet zakończyć różne niemiłe znajomości. Wyjdzie im to na dobre. Strzelec
Bądź czujny, a może odkryjesz spisek lub zyskasz dostęp do poufnych wiadomości. Luna obiecuje, że znajdziesz się we właściwym miejscu o właściwym czasie. Koziorożec
Przez złe wspomnienia możesz niepotrzebnie uprzedzić się do czyjejś opinii. Po pracy poczujesz przypływ optymizmu i odwagi, jako że zacznie Cię wspierać trygon Luny. Wodnik
Poczujesz, że uwolniłeś się od kłopotów. Rano daj z siebie wszystko, a potem rób to, na co masz ochotę. Sprzyja Ci szczęście w miłości. Może umówisz się na randkę? Ryby
Aura sprzyja nawiązywaniu znajomości, podróżom i zdobywaniu wiedzy. Postaraj się jak najwięcej zrobić, bo teraz możesz się brać za bary z trudnościami. Z Luną wygrasz!
Słoneczko witaj masz super dla mnie horoskop wróżko ty moja - na jutro mniej pracy w horoskopie proszę i dużo miłości bo dziś mi wywróżyłaś randkę buziaki
Ło matko i córko...,strach się bać. Czy dla niewinnego.., bardzo nieśmiałego skorpionka znajdzie się jakaś rybka albo raczek. Podobno tylko te znaki wchodzą w rachubę.
Ach...., zapraszam..., jestem otwarty. Atakuj, użyj wszystkich niezbędnych środków. Chcę jedną .., jedyną.. na zawsze. Aż mnie ciarki po ciele przeszły...