Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Basiu ,może dołączę do obiadku ,podziel się ,jeszcze w pracy
Nie mam w tym roku ,kolędy
Bożenko torcik ekstra ,taka rocznica
Następnych świętowania , takich rocznic
Odliczam ,minuty do domku
Hello pogaduchy
A Margotce po co te zapasy?
Gosiu, wysprzątałaś i salon tam urządzasz
Bożenki torcik ciekawy kolorystycznie bo smakowo nie wiem...
Grażynko też zerkałam...
No ja właśnie nie wiem po co jej tę zapasy może żeby codziennie w kuchni i garach nie siedzieć
Jak Margotka przyjedzie to sobie tam zrobimy kawiarnię. ...jeszcze tylko firanki założę, dywanik i fotelik i lokal jak się patrzy
Wino jest...do wina też się coś znajdzie.....
Witam wieczorową porą ,nie mogłam się oprzeć :twistedco do tych zapasów :lol ja też lubię coś mieć, na tak zwaną czarną godzinę Mam wtedy większe poczucie bezpieczeństwa Margoniu TY też tak masz?
Ewciu no tak mam
a te ,,wypacykowane " zazdrość skubie
dzisiaj na tapecie była zupa z czerwonych warzyw na kurczaczku …mięsko obrane do zupki dodane i zawekowane
jutro w planie kwaśnica na ,,ziobrze " i też w słoiczki
a że dzisiaj jeszcze tatarek się trafił to tak wyszło smakowicie
plus klopsiki w sosie koperkowym na deserek …to zrobiło się menu