Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Margociu, wszystko w odpowiednim kolorze, żadnych spalonych garów, ani kapusty (śmierdzi jak piernik wtedy)
Gocha, my też mamy i to w pierwszym uderzeniu, do Ciebie poszła już nie taka rozjuszona
Witaj Lawendowidzisz jaka to rozmowa z tą Margotką jest marudna się zrobiła na starość i trzeba jej tłumaczyć z polskiego na nasze... zmyśla wszystko
Dzień dobry,
poczytałam i zamurowało mnie, o ja nie mogę, to się porobiło
Normalnie nie wiem co powiedzieć, to znaczy napisać
A wczoraj o wózku była mowa, chyba się przyda tylko teraz to już nie wiem, chyba dwa będą potrzebne.
Później się dowiem o co chodzi, ale pewnie Walenty się zbliża
Muszę się oddalić, bo obowiązki mnie wzywają
Powiem Wam w tajemnicy , że poznałam Margotkę ,
Ona może kogoś lubić , darzyć sympatią ale daleko Jej do kochania kobiet , żadnych tam takich ,
Ona woli mężczyzn - także Ruda A. jeśli chodzisz w spodniach i masz dużo testosteronu to masz szanse ,
jeśli nie, to możesz liczyć tylko na sympatię