Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
agunia3 pisze:Dopisałam, że doszły a na maila jak chcesz wysłać to klikasz na ikonkę z kopertą pod avatarem
Zaskoczyłam jak pisałam o e-mailu w poście ale i tak wszystkie mam w telefonie
Jak będę miała przerzucone na kompa to się dopiero zobaczy dokładnie co i jak
Aaaaa jeszcze chciałam Ci przypomnieć, że tylko weszłam się przywitać i pożegnać ale jak do mnie napisałeś to nie wypadało mi się wylogować tylko pisałam z Tobą a Ty teraz uciekasz
No właśnie, my jesteśmy grzeczne dziewczynki i nie robimy nikomu krzywdy i piszemy z każdym kto chce z nami pogawędzić
Chyba wszyscy śpią...albo wszystkich wystraszyłyśmy...
Ostatnio zmieniony 15 lip 2014 22:36 przez agunia3, łącznie zmieniany 1 raz.