ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2011 17:27
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 16

Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Post autor: barba »

madzia :lol: nie narzekaj na Ustroń,bo to jedno z lepszych sanatoriów :P Mój mąż jest teraz w Kosie i jest tam naprawdę super :lol: nie wiem czy ja bym nie wolała Ustroń od Dusznik,choć byłam już w Ustroniu kilka razy,ale zawsze było extra :lol: życzę wam jednak tych planowych przydziałów :P Ja miałam pecha,bo nie mam znajomości ,żeby jechać w sezonie nad morze,no chyba że prywatnie na wczasy :lol: :lol: pozdrawiam.
nusia
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2012 21:04
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: nusia »

barba, na wniosku miałam Duszniki... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

nusia ! pojedziesz do Ustki :lol: :lol: :lol: :lol: --co tam Duszniki :roll: :roll: :roll:
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2011 17:27
Staż sanatoryjny: 16

Post autor: barba »

stokrotko :lol: wszystko możliwe,niusia może dostać Ustke :lol: :lol: myślę,że była by bardziej zadowolona :lol: :lol:
Awatar użytkownika
madzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 14:19
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: madzia »

No dobra,juz nie narzekam i czekam.
nusia
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2012 21:04
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: nusia »

Drogie koleżanki, może to byłoby świetne miejsce w letniej porze. Jesienna plucha nad morzem, brrrrrr! :P Pokornie przyjmę, co przydzielą, byle warunki bytowe, a szczególnie posiłki, choć trochę przystawały do XXI wieku. :D Nie jestem wymagająca, ani wybredna! Byłam już w sanatorium, gdzie dieta lekkostrawna powodowała rozstrój układu pokarmowego. Szarobura bryja na talerzach przyprawiała o mdłości. Co ciekawe, z perspektywy 3 lat, jakie upłynęły od pobytu, nic tam się nie zmieniło na lepsze! :shock: To ci upór, konsekwencja i pogarda dla biednych kuracjuszy z NFZ.
Pozdrawiam cieplutko. 8-)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Lekkie zwolnienie w spadaniu numerków , okres letnich przydziałów się rozpoczął ;) :lol: :lol: Dzisiaj 47 tyś z haczykiem ;) ....i aby do przodu :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Atja
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2014 18:58
Staż sanatoryjny: 13
Podziękował: 1 raz

Post autor: Atja »

Ładnie Smużko! :serce:
A ja dość dawno nie zaglądałam do NFZ i dzisiaj miłe zaskoczenie: 104 tyś... jeszcze troszkę i będę miała 5-cio-cyfrowy numerek :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

No te nasze numerki w śląskim to są hoho a nawet więcej 8-) Atja :serce: ja zaczynałam na 102000......a teraz po prawie 16 miesiącach "do kulałam" ;) się na tą pozycje :lol: :lol: :lol: jeszcze spokojnie z rok :roll: a może więcej ;) będę się "chwalić" ubywającymi numerkami :lol: :lol:
kryzny
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 sty 2015 09:26
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: kryzny »

Ja juz mam 45 tys Zadzwoniłam do NFZ zapytać o zwroty ( o dziwo dodzwoniłam się od razu ) Pani grzecznie poinformowała mnie , ze przed weryfikacją nie dostaje się zwrotów :):) Mam spodziewać się skierowania w przyszłym roku :):) HIHI w świętokrzyskim po 16 miesiącach góra !!! dostają skierowanie Chyba jestesmy dziećmi gorszego boga
ODPOWIEDZ