Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Cześć w piękny słoneczny i ciepły dzień -pogaduchy
Już pol dniówki przemknęło i się z tego bardzo cieszę
Lenistwo mnie dopadło jak byk
a tak z innej bajki: może ma ktoś sprawdzony sposób na nornice? bo już trawnika nie mam przez te małe gryzonie!
Trutka, pasty i psie włosy wypróbowane i nic!
Trzeba się chyba z nimi zaprzyjażnić Joni .... a tak na poważnie,to nie wiem
Na allegro widziałam jakieś urządzenia,które wydają dżwięki płosząc myszki.
Ja coś nie widzę u siebie.... często gęsto dostawały się do domu teraz spokój.
A tfu,żebym w złą godzinę nie wykrakała
Tak wyjrzało i pięknie świeci .
Dzięki mam jeszcze z tamtego roku 2 skrzynki , trzeba będzie potłuc i jakiś piernik zamieszać, ale to chyba po Zaduszkach.
A może ta wiewiórka jak kot siedem żyć ma ? , a jak nowa to niech zdrowo się trzyma i kąpielówki zakłada .
Ładny mi numerek stuknął, a za 100 jeszcze piękniejszy będzie
No prosze ile to numerków nastukałeś ANDY, jeszcze trochę i mnie przegonisz (gaduła)
U mnie też pięknie świeciło, sprawy pozałatwiane i słonko zaszło. Teraz dominują chmurki ale dość ciepło jak na tę porę roku
Zaraz obiadek (dzisiaj nieco później) i luzik.
Z córcią nie dało się dzisiaj pogadać, reżim w domu bo trójka latorośli ma e-lekcje. I tak codziennie przez dwa tygodnie będzie
Ja tylko na chwilunię. Kciuki pomogły. Za 3 tygodnie zmiana. Czy na lepsze...nie przyzwyczajam się już ostatnio ani do miejsc pracy ani do ludzi.
Co do nornic - wpisz w neta jest mnóstwo ciekawych artykułów i porad - szczególnie takich , które wygodnią gryzonie ale ich nie zabiją. (ptaki drapieżne tez muszą coś jeść)
Miłej reszty dnia - u mnie zrobiło się paskudnie, po słoneczku ani śladu jutro zapowiadają deszcz.
Majka ,dała nam dobrego znaka
Ewasz ,ratorośle w domku ,nie mam ich w domku
Mieszkają w Poznaniu ,pracują ,pozostali po studiach
Niedługo kończę pracę ,i do domku
Pochmurno mglisto ,jesienna pogoda
Hello pogaduchy