Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Majko, to całkiem możliwe, że listopad będzie pod względem pogody lepszy od października.
Zrób się na bóstwo i ruszaj w piękne tereny Dolnego Śląska i zdaj relację
Pozdrawiam i miłego weekendu życzę
Dzień dobry Pogaduchy
Alicję wczoraj głowa bolała , bo może za dużo myślała, ale mam nadzieję, że teraz już czyta, co na Forum porabiamy
Pogoda jak na jesień do wytrzymania, nie najgorsza i byleby nie padało to może jeszcze po parku po liściach by się pospacerowało i szelestu liści pod nogami by się posłuchało
Chyba zaraz się na spacer wybiorę
i rozkoszować się jesienią będę
Zdrowia Wszystkim życzę
I weekend niech udany będzie
Cześć Słoneczka , ja już po zakupach i mogę z całą odpowiedzialnością zaprosić na poranne co nie co ...wiecie już co na pierwszy ogień idzie, to skupimy się na drugim - serek świeżutki , papryczka i pomidorek, a do tego paróweczki z szynki z musztardą albo frankfurterki z L...a i co ? pobudziłem Was ?
Miłego i pogodnego , bo u mnie pochmurno
Eeee tam z takim pobudzeniem gastronomicznie, to ja cały czas mogę, nie trzeba mnie pobudzać
Dzień dobry ..... niepochmurne, ale i niesłoneczne
Mogłoby tak być,oby tylko nie padało,bo trochę roboty mam ..... liście w końcu opadły,to można zakasać rękawy
Zakupy z rana zrobione,kawkę się popija i oby zapał do roboty gdzieś dyla nie dał ...bo czi się
Gagarinem nie jestem... marzycielem szybciej ...robota i robota, a kiedy odpocznę ? w trumnie ? czterolistna koniczyna miała przynieść szczęście... znalazłem całe pole , opadnięty zielony listek miłorzębu też, i co ? i jak nie było szóstki w totka tak dalej nie ma już nawet nie chodzę z długim rękawkiem żeby czasu nie tracić na zakasywanie
Bo szczęściu ,to trzeba pomóc.... wyjść na przeciw..... rękę wyciągnąć
a nie tylko pozbierać listki kończyny czy miłorzębu, skreślić numerki i czekać na mannę z nieba
To wyższa szkoła jazdy... jak nie umiesz,to się naucz tej umiejętności,a nie tupać nogami aż Cię samo znajdzie
Pogubiłoby się to szczęście wśród tylu nieszczęśników