Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Ogólnie z pobytu byłam zadowolona, bo przecież pojechałam aby skorzystać z zabiegów i było ok. No i tężnie przez lata miałam problemy z zatokami, a teraz nie ma problemu. Warto korzystać ze spacerów przy tężniach do godziny dziennie
Mieszkam nad morzem więc mam jodu trochę więcej. Ale spacery lubię .
Gdy często chadzałam na Tężnie byłam bardzo senna.
A może wiesz czy reaktywowali sklepik na miejscu w Kujawiaku.
Szkoda ze nie ma sklepiku. Była tam woda w dużych butelkach , spożywka -jabłka i inne ,chemia, kosmetyki,gazetki .....
jak się czegoś zapomniało zabrać , było na miejscu.
Trzeba mieć poczucie humoru, żeby to przetrwać i mieć wywalone na to wiele razy na sałacie miałam ziemię-niestety wiele niedociągnięć delikatnie mówiąc, ale da się przetrwać
Zakładam ,że nic i nikt nie zepsuje mi dobrego humoru.
Jeśli będzie fajne towarzystwo , a na pewno będzie , to wszystko się przetrwa łatwiej i czas szybko zleci ,
no i będzie....bliżej wiosny