Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
basiat pisze:A ja miałam przyjemność zapoznania w tym roku prawdziwego dżentelmena Sama zadawałam sobie nie raz pytanie, czy to jeszcze mozliwe i...mam odpowiedź. Mogę powiedzieć, że jest dżentelmenem w każdym calu. Mercedes- i nie wyrywał ani nie podrywał I wcale nie był jakimś wiekowym panem...Nie mam słów uznania dla pana B. A więc możliwe!!!
Basiat, ale zbieg okoliczności
Mogę to samo napisać co Ty z taką tylko różnicą, że nie mam słów uznania dla pana R. P.
Więc możliwe
Ale ja się nam taki dżentelmen trafi to jest bardzo miłe a jest to w dzisiejszych czasach rzadkością tym bardziej to doceniamy
Wszak nie można dać głowy, że we własnym domu też ów pan jest dżentelmenem