Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
U mnie kolejka chwilowo przyśpieszyła od 25 sierpnia ubylo 1800 numerkow i mam już ....26 000. Obserwuję kolejkę i różnie to wyglada raz wolniej raz szybciej. Wypada tylko cierpliwie oczekiwać do następnego roku. Pozdrawiam wszystkich.
Witam! To mi jeszcze trochę zostało w tej chwili nr.2120 schodzi tak średnio do 10 numerków dziennie.Czasami więcej czasami mniej.Mam nadzieje że kiedy jesień za pasem kolejka się ruszy.Mam pytanie zakwalifikowano mnie w dziale;ortopedia.Może ktoś wie gdzie wysyłają z wielkopolski .Przeważnie wyjazdy się pokrywają i wysyłają w te same miejsca.Może jakieś sugestie gdzie ewentualnie mogę dostać przydział.Za odpowiedż z góry dziękuję.Pozdrawiam.
poznanianka pisze:Witam! To mi jeszcze trochę zostało w tej chwili nr.2120 schodzi tak średnio do 10 numerków dziennie.Czasami więcej czasami mniej.Mam nadzieje że kiedy jesień za pasem kolejka się ruszy.Mam pytanie zakwalifikowano mnie w dziale;ortopedia.Może ktoś wie gdzie wysyłają z wielkopolski .Przeważnie wyjazdy się pokrywają i wysyłają w te same miejsca.Może jakieś sugestie gdzie ewentualnie mogę dostać przydział.Za odpowiedż z góry dziękuję.Pozdrawiam.
Poznanianko ! Kwalifikacje są różne (mam problemy z kręgosłupem lędżwiowym), po operacji zakwalifikowano mnie -neurologia -otrzymałam skierowanie do Ustronia-Równica. Za rok-reumatologia -skierowanie do Muszyny. Aktualnie -neurologia - czekam w kolejce.
Mam do Was takie zapytanie.....z jakim wyprzedzeniem NFZ oznajmia o wyjeździe do sanatorium(jestem osoba czynną zawodowo,to dla mnie ważna informacja..... o urlop trzeba prosić)...