kolejka do sanatorium...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Re: kolejka do sanatorium...

Post autor: Atina »

Oby do wiosny.... :P ...a cóż nam innego zostało.....i ta zima przed nami...
mariolaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2011 20:33

Post autor: mariolaa »

U mnie kolejka chwilowo przyśpieszyła od 25 sierpnia ubylo 1800 numerkow i mam już ....26 000. Obserwuję kolejkę i różnie to wyglada raz wolniej raz szybciej. Wypada tylko cierpliwie oczekiwać do następnego roku. Pozdrawiam wszystkich.
guma1958
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 lis 2009 20:39
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: guma1958 »

Witam serdrcznie ! U mnie wyskoczył nr.175 i nic.Może ktoś jest w podobnej sytuacji,proszę o podpowieć,jak długo jeszcze????????
grudzien
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 maja 2010 16:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: grudzien »

guma1958 pisze:Witam serdrcznie ! U mnie wyskoczył nr.175 i nic.Może ktoś jest w podobnej sytuacji,proszę o podpowieć,jak długo jeszcze????????
Witam ! Guma ...nr 175...to pewnie skierowanie poszpitalne...jeżeli nie to radzę zatelefonować do NF...nic nie tracisz. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Post autor: syrenka »

Witam! To mi jeszcze trochę zostało w tej chwili nr.2120 schodzi tak średnio do 10 numerków dziennie.Czasami więcej czasami mniej.Mam nadzieje że kiedy jesień za pasem kolejka się ruszy.Mam pytanie zakwalifikowano mnie w dziale;ortopedia.Może ktoś wie gdzie wysyłają z wielkopolski .Przeważnie wyjazdy się pokrywają i wysyłają w te same miejsca.Może jakieś sugestie gdzie ewentualnie mogę dostać przydział.Za odpowiedż z góry dziękuję.Pozdrawiam.
evora
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2010 17:21

Post autor: evora »

dzisiaj dostalam nr 9509,,,jestem z wojewodztwa opoleskiego..........Hej Jovanka jak widzisz zlozylam wniosek,
roberta3
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 16 wrz 2011 18:39

Post autor: roberta3 »

poznanianka pisze:Witam! To mi jeszcze trochę zostało w tej chwili nr.2120 schodzi tak średnio do 10 numerków dziennie.Czasami więcej czasami mniej.Mam nadzieje że kiedy jesień za pasem kolejka się ruszy.Mam pytanie zakwalifikowano mnie w dziale;ortopedia.Może ktoś wie gdzie wysyłają z wielkopolski .Przeważnie wyjazdy się pokrywają i wysyłają w te same miejsca.Może jakieś sugestie gdzie ewentualnie mogę dostać przydział.Za odpowiedż z góry dziękuję.Pozdrawiam.
Poznanianko ! Kwalifikacje są różne (mam problemy z kręgosłupem lędżwiowym), po operacji zakwalifikowano mnie -neurologia -otrzymałam skierowanie do Ustronia-Równica. Za rok-reumatologia -skierowanie do Muszyny. Aktualnie -neurologia - czekam w kolejce.
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Post autor: syrenka »

U mnie to samo numerki stanęły na 1833 i teraz sobie skaczą raz ubywa a raz przybywa.Uf to czekanie jest najgorsze .Zobaczymy co będzie dalej. :oops:
ewa831
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2011 20:51
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ewa831 »

U mnie coraz szybciej idzie numer 39tys. Myślę że na wiosnę się doczekam
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Mam do Was takie zapytanie.....z jakim wyprzedzeniem NFZ oznajmia o wyjeździe do sanatorium(jestem osoba czynną zawodowo,to dla mnie ważna informacja..... o urlop trzeba prosić)...:)
Zablokowany