"Krystyna" Busko Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
grazia52
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 19 mar 2014 21:11
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 1

Re: "Krystyna" Busko Zdrój

Post autor: grazia52 »

Mój pobyt w Krystynie zaliczam do pozytywnych dobra baza zabiegowa wspaniała pogoda mile współlokatorki warunki super (w nowym pawilonie).Darku dzięki za próby zintegrowania mnie z waszą paczką ale niestety nie te lata.Pozdrawiam wszystkich których miałam przyjemność poznać ;)
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2014 17:14
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: ulanie »

Myślę, że za rok każdy kuracjusz będzie usatysfakcjonowany, ponieważ prace remontowe posuwają się do przodu i łazienki mają być w każdym pokoju, natomiast zabiegi są super :D moja współlokatorka jest tu trzeci raz i za każdym razem ma ten sam pokój i to samo łóżko :lol: , powiedziała że na drugi rok musi być w nowej części... a i stwierdziła, że jedzenie w tym roku się polepszyło :D Pozdrawiam serdecznie wszystkich :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Ulanie, cieszę się, że wszystko jest tak jak trzeba, buziaki :D :kwiat:
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzięki Ewuniu :kwiat: jest ok :D
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Ulanie :kwiat: życzę Tobie trafionych zabiegów i skutecznej kuracji :!: Pogodę będziesz mieć wspaniałą a i towarzystwo również :!: :)

Serdeczności i pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Selene pisze:Ulanie :kwiat: życzę Tobie trafionych zabiegów i skutecznej kuracji :!: Pogodę będziesz mieć wspaniałą a i towarzystwo również :!: :)

Serdeczności i pozdrawiam :)
Selene pogoda jest super :D ale towarzystwo... skąd wiesz, że będę miała fajne :?: :lol: jak na razie to jest smętnie ;)
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

....i Ula została porwana w jazyr
Była kobieta i niema Kobiety a tak się zarzekała :lol:
Nawet już relacji nie prowadzi.
Miały być spacery książki i totalna kultura a tutaj ani słychu ani widu po Kobicie :(
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dareczku mylisz się i to bardzo :D poczytaj wątki, a się przekonasz, że bywam na śniadankach, no może o różnych porach, ale jestem :D pozdrawiam też wszystkich :D i piszę o pogodzie... co jeszcze mam napisać :lol: ... o warunkach już chyba nie muszę Ci pisać... a zrobiłam fotki nowego korytarza, pokoju i łazienki, słaba jakość ale coś jest. A i dowiedziałam się... ale to nic pewnego, że nowe pokoje mają być dla komercyjnych :evil: ... mam nadzieję, że to pomyłka :lol: Pozdrawiam Cię Dareczku serdecznie :serce: ... i wszystkich, którzy byli w Krystynie, tych którzy są, lecz nic nie wiem o nich :lol: no i oczywiście tych którzy w niej będą... :serce: :serce: :serce:
Gosica33
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2014 19:49
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Gosica33 »

A ja chciałam zawiadomić i zajrzyjcie w poniższy link
[link]
:mrgreen:
Ostatnio zmieniony 17 lis 2014 18:10 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto link
annarz
Na forum od: 04 sie 2014 20:19
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: annarz »

Witam serdecznie zwłaszcza Panią ,która opisała bardzo dokładnie zakwaterowanie w szpitalu w Krystynie,Mam skierowanie od 30.03-20.04.2015 Nastawiłam się na kąpiele solankowe ,ponieważ jestem po 3 -ciej operacji endoprotezy /2 kolana i prawe biodro.Może ktoś korzystał z takiego leczenia ,jakie są zabiegi -jakie warunki pobytu -pokoje .Czy w części szpitala reumatologi też jest remont -chciałabym bardzo po tych operacjach odpocząc i trochę powalczyć o sprawność .Będę wdzięczna za wszystkie przydatne informacje .Pozdrawiam Anna
ODPOWIEDZ