Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Aguś ten basen widziałam z okien szpitala jak córcia tam leżała tyle, że bez wody bo to było w styczniu
To wydanie lepiej mi się podoba
Było tam dużo saren (całe stadko - 7 szt.) a , że śniegu nie było to pasły się na szpitalnym trawniku
Ewa sarenki podchodziły nawet pod moje okna jak mieszkałam w Róży , niebywałe Swoją drogą osoby leczące się w Śląskim Szpitalu Rehabilitacyjno - Reumatologicznym w Ustroniu mają w okół szpitala piękny park do spacerów . Chociaż tyle pocieszenia ...