Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wienia pisze:Alicja już myślałam ,że pochwalisz się nam przydziałem to już końcówka ,życzę fajnego miejsca zgodnego z oczekiwaniem.
Dzięki Wienia ,
ale chyba przechwaliłam mój NFZ, bo dziś idzie jak po grudzie , ledwo kilka miejsc Może po południu wezmą się do roboty i ... polecę ekspresem
Adela pisze:Taaaa poznajemy prawdziwe znaczenie ...mieszanych uczuć
Coraz bardziej mi się te uczucia mieszają Kto się nie bał i mnie na expres przesadził z numerkiem 4154 bojąc się wysadzenia na siłę pozdrawiam oczekujących niecierpliwie wysiadki