Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
witajcie najwytrwalsze nocne marki. ja tez chyba tylko na chwilkę przed chwilą skończyłam "telekonferencję" dlatego tak późno, nie sądziałam że kogoś jeszcze zastanę
andrzej1955 pisze:Chcieliśmy ochłodzenia to mamy chyba to już pisałem-oby nie były to oznaki i przejście do szarugi jesiennej ale mamy jeszcze złotą Polską Jesień
O przepraszam,ja nie chciałam uwielbiam słoneczko jestem od niego uzależniona nie chce jeszcze jesieni
andrzej1955 pisze:Chcieliśmy ochłodzenia to mamy chyba to już pisałem-oby nie były to oznaki i przejście do szarugi jesiennej ale mamy jeszcze złotą Polską Jesień
Andrzeju szaruga jesienna nie ma takiej opcji musi być pięknie jeszcze dłuuugo przynajmniej dopóki nie wrócę
Beatko było zderzenie z szarą rzeczywistością po powrocie do pracy ja pewnie będę miała to samo po powrocie , po trzech tygodniach ale na razie jeszcze WSZYSTKO przede mną te zapowiedziane miłe spotkania,też
Irena0404 pisze:witajcie najwytrwalsze nocne marki. ja tez chyba tylko na chwilkę przed chwilą skończyłam "telekonferencję" dlatego tak późno, nie sądziałam że kogoś jeszcze zastanę
Witaj Irenko tak jakoś wyszło,że jeszcze tu urzędujemy