[ obrazek zewnętrzny ]
DOBRANOC

Masz na myśli ten nowy napój Cydraqula pisze:Sztanisztani pisze:Sierpień miesiącem trzeźwości Dziewczyny![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja tylko pije jabłka w płynie, bo innych nie lubię, a trzeba gospodarkę jakoś wspierać
![]()
![]()
![]()

Oby tak było, po 7 latach zdecydowałam się w końcu nad morzeaqula pisze:[quote
Aga w niedziele w Trójmieście zapowiadają ponad 30 stopni, a później też nienajgorzej![]()

Dokładnie, chociaż nie do końca on taki nowysztani pisze: Masz na myśli ten nowy napój Cydr![]()

Masz rację tylko teraz bardziej reklamowanyaqula pisze:Dokładnie, chociaż nie do końca on taki nowysztani pisze: Masz na myśli ten nowy napój Cydr![]()
![]()

mam nadzieje, że będziesz zadowolona z pobytu jak i z pogodyagalew pisze:Oby tak było, po 7 latach zdecydowałam się w końcu nad morzeaqula pisze:[quote
Aga w niedziele w Trójmieście zapowiadają ponad 30 stopni, a później też nienajgorzej![]()

Możesz więcej na ten wschód zapodaćmalgorzatas pisze:Zostawiłam bo widziałam prognozę pogody...nadchopdzą na wschodzie 35 st upaly...ufffewasz pisze:Super Małgoś ale to już nie dla mnie w letnie dni tylko w porze zimowej mogę![]()