ŚLĄSKI - NFZ kolejka
- madzia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lut 2013 14:19
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka
- seti36
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 lip 2009 18:09
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 4 razy
Widocznie do Goczałkowic już nikt nie chce jeździć. Jak się człowiek naczyta na forum co tam kuracjusze wypisują
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 52 razy
Niech to trafi - wysyłają mnie tam na poszpitalne październik/listopad - nic tylko się poszlachtać.
Żeby jeszcze było śmieszniej to na listopad mam Repty
Ależ kurorty się mi trafiły, nic tylko pozazdrościć
- seti36
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 lip 2009 18:09
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 4 razy
Ewasz widocznie wszystkich ze Śląskiego NFZtu wysyłają do Goczałkowic pewnie tym chcą zniechęcić nas do korzystania z sanatorium . Bo jak się czyta to co 2 dostaje propozycję wyjazdu ze zwrotów do Goczałkowic.Kolega jacky6 dostał się tam i coś zrobił się małomówny ,to za wesoło tam nie będzie.
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
ja już oceniłem w 2 wątkach pobyt tamże...seti36 pisze: Kolega jacky6 dostał się tam i coś zrobił się małomówny ,to za wesoło tam nie będzie.
...
żeby nie to, że z kilku względów musialem wręcz skorzystać i ja i maryla - z zabiegów - to zdecydowanie odmówiłbym...
...
naprawdę - powstrzymywałem się od wyjazdu do NFZ aby im [ ... autocenzura ... ]
...
nawet to, że Gwarek jest lepiej "ustawiony" to i tak nie zmieni to mojej opinii, że Goczałkowice to szpital na skraju wsi i na obrzeżach parku...
taka nemocnice na krai mista...
teraz po latach to i doktora Błażeja można tam spotkać jak drepcze już pod laską...
...
cóż, nerwy już mi się uspokoiły ale opinia pozostaje i rozpowszechniana będzie...
...
swoją zaś "mówność" i aktywność ulokowałem na łamach Klubu Przyjaciół Sanatoryjnych - na FB...
...
-
forumowicz
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 52 razy
A i na odwiedzinki mogę liczyć tak rodzinki jak i forumowiczów bo mają rzut berecikiem
Osieczek to dopiero zadoopie
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
smuga pisze:JackyGoczałkowice to "wielki świat"
![]()
![]()
jak byś był w Osieczku to dopiero "kurort"
pierwszy lepszy cytat z netu..
"Byłem na pierwszym turnusie beznazdzieja jak taka instytucja jak ZUS może dopuścić do wydawania poblicznych pieniędzy!!! i to niemałych. Właściciel ośrodka nastawiony tylko na zysk za wszelką cenę w ośrodku pijaństwo i burdy od godziny 22:00 cisza nocna a w karczmie piędziesiąt metrów dalej sam sprzedaje piwo do 23:00 w nocy spanie bez stoperów niemożliwe.Baza zabiegowa jak w każdej przychodni rehabilitacyjnej. Jedzenie dla wszystkich takie samo czy cukrzyca czy nadciśnienie i po najmniejszej linii oporu. Sama miejscowość(wieś) niedopozazdroszczenia do sklepu 3 km.Jedyny plus to nowy budynek czysto i miła obsługa .Zapomniałem parking 150 i tv 100zł"
...
ha - tam to był ZUS, który unikał i unika Goczałkowic jak diabeł święconej wody....