ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Post autor: rybka »

Beab, cierpliwa jestem :D ...ale do czasu ;) :lol: :lol: Twój przydział sanatorium tuż, tuż... powodzenia :!: :)
Awatar użytkownika
madzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 14:19
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: madzia »

Ale jestem szczesciara, czekam juz 26 miesiecy i ze zwrotow proponuje mi kochany Nfz GOCZALKOWICE,
Awatar użytkownika
seti36
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 lip 2009 18:09
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 4 razy

Post autor: seti36 »

Witam.
Widocznie do Goczałkowic już nikt nie chce jeździć. Jak się człowiek naczyta na forum co tam kuracjusze wypisują :shock: :shock: :shock: .Oj ja za miesiąc będę dzwonił o coś ze zwrotów tylko oby nie zaproponowali mi też Goczałkowic. Byłem tam już raz i więcej nie chcę tam wracać za blisko domu hihi :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

Czy tu ktoś wspominał Goczałkowice :evil: :twisted:
Niech to trafi - wysyłają mnie tam na poszpitalne październik/listopad - nic tylko się poszlachtać.
Żeby jeszcze było śmieszniej to na listopad mam Repty :lol: :lol: :lol:
Ależ kurorty się mi trafiły, nic tylko pozazdrościć :evil: :twisted:
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: rybka »

:o I co ja mam teraz zrobić :roll: .....nie kombinuję ani nie mieszam ;) tylko dalej cierpliwie czekam :)
Awatar użytkownika
seti36
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 lip 2009 18:09
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 4 razy

Post autor: seti36 »

Witam.
Ewasz widocznie wszystkich ze Śląskiego NFZtu wysyłają do Goczałkowic pewnie tym chcą zniechęcić nas do korzystania z sanatorium . Bo jak się czyta to co 2 dostaje propozycję wyjazdu ze zwrotów do Goczałkowic.Kolega jacky6 dostał się tam i coś zrobił się małomówny ,to za wesoło tam nie będzie. :lol:
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Post autor: jacky6 »

seti36 pisze: Kolega jacky6 dostał się tam i coś zrobił się małomówny ,to za wesoło tam nie będzie. :lol:
ja już oceniłem w 2 wątkach pobyt tamże...
...
żeby nie to, że z kilku względów musialem wręcz skorzystać i ja i maryla - z zabiegów - to zdecydowanie odmówiłbym...
...
naprawdę - powstrzymywałem się od wyjazdu do NFZ aby im [ ... autocenzura ... ]
...
nawet to, że Gwarek jest lepiej "ustawiony" to i tak nie zmieni to mojej opinii, że Goczałkowice to szpital na skraju wsi i na obrzeżach parku...
taka nemocnice na krai mista...
teraz po latach to i doktora Błażeja można tam spotkać jak drepcze już pod laską...
...
cóż, nerwy już mi się uspokoiły ale opinia pozostaje i rozpowszechniana będzie...
...
swoją zaś "mówność" i aktywność ulokowałem na łamach Klubu Przyjaciół Sanatoryjnych - na FB...
...
:mrgreen: :ugeek:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Jacky :) Goczałkowice to "wielki świat" :lol: :lol: :lol: jak byś był w Osieczku to dopiero "kurort" ;)
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

Qrde to już wolę te Goczałkowice bo do świata bliżej :lol: :lol:
A i na odwiedzinki mogę liczyć tak rodzinki jak i forumowiczów bo mają rzut berecikiem :lol: :lol:
Osieczek to dopiero zadoopie :oops: :lol:
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Post autor: jacky6 »

smuga pisze:Jacky :) Goczałkowice to "wielki świat" :lol: :lol: :lol: jak byś był w Osieczku to dopiero "kurort" ;)

pierwszy lepszy cytat z netu..

"Byłem na pierwszym turnusie beznazdzieja jak taka instytucja jak ZUS może dopuścić do wydawania poblicznych pieniędzy!!! i to niemałych. Właściciel ośrodka nastawiony tylko na zysk za wszelką cenę w ośrodku pijaństwo i burdy od godziny 22:00 cisza nocna a w karczmie piędziesiąt metrów dalej sam sprzedaje piwo do 23:00 w nocy spanie bez stoperów niemożliwe.Baza zabiegowa jak w każdej przychodni rehabilitacyjnej. Jedzenie dla wszystkich takie samo czy cukrzyca czy nadciśnienie i po najmniejszej linii oporu. Sama miejscowość(wieś) niedopozazdroszczenia do sklepu 3 km.Jedyny plus to nowy budynek czysto i miła obsługa .Zapomniałem parking 150 i tv 100zł"
...

ha - tam to był ZUS, który unikał i unika Goczałkowic jak diabeł święconej wody....

:mrgreen: :ugeek:
ODPOWIEDZ