Witaj Agnes to mamy podobnie ja wczoraj miałam 69289 Ty chyba też z mazowieckiego NFZ.Może razem dostaniemyAgnes pisze:Dzień dorby, mój numerek na chwilę obecną to 69479 i czekam dalej
kolejka do sanatorium 2014 rok
Re: kolejka do sanatorium 2014 rok
-
forumowicz
Witam serdeczniedziunia60 pisze:Witaj Agnes to mamy podobnie ja wczoraj miałam 69289 Ty chyba też z mazowieckiego NFZ.Może razem dostaniemyAgnes pisze:Dzień dorby, mój numerek na chwilę obecną to 69479 i czekam dalej![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam
U mnie przez dwa dni ubyło 28 nr., a wszystkich od początku 162
-
forumowicz
To strasznie długo u Was się czeka, u mnie 19 m-cy, ale może razem się załapiemydziunia60 pisze:Basiu ja składałam we wrześniu 2013 i mam 26 m-cy czas oczekiwania ale już od połowy września mogę dzwonić o zwroty.Nie wiem tylko jak to jest czy można odmówić ze zwrotów jak nie pasuje czy nie?
Byłoby super 6basia66basia6 pisze:To strasznie długo u Was się czeka, u mnie 19 m-cy, ale może razem się załapiemydziunia60 pisze:Basiu ja składałam we wrześniu 2013 i mam 26 m-cy czas oczekiwania ale już od połowy września mogę dzwonić o zwroty.Nie wiem tylko jak to jest czy można odmówić ze zwrotów jak nie pasuje czy nie?
![]()
Ale czy po takiej odmowie można dalej dzwonić i prosić o inne czy już jest lista zamknięta i czy nie wypada sie z kolejki?Atina pisze:dziunia 60 ...zawsze możesz odmówić przyjęcia skierowania ze zwrotów
Basiu ja czekałam ponad 7 m-cy na nadanie numeru.6basia6 pisze:To strasznie długo u Was się czeka, u mnie 19 m-cy, ale może razem się załapiemydziunia60 pisze:Basiu ja składałam we wrześniu 2013 i mam 26 m-cy czas oczekiwania ale już od połowy września mogę dzwonić o zwroty.Nie wiem tylko jak to jest czy można odmówić ze zwrotów jak nie pasuje czy nie?
![]()
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy