Ale zagram teraz nie fair i powiem dobranoc, bo jutro wcześnie wstaję. Trzeba przestawić tryb życia. Oj, nie będzie łatwo.
Także radź sobie ze Słoneczkiem.
Spokojnej i kolorowych.

jeszcze jest - nie używaSloneczko pisze: 26 sie 2024 22:30 Słoneczko nie pali , soku z brzozy nie pije więc chyba nie jest odpowiednim kandydatem do rozmów nocnych![]()
![]()

Wcześniej to znaczy 6.30.ANDY12345 pisze: 27 sie 2024 08:41 Mam nadzieję, że się wyspałaś.
Cześć Aniołku, no nie wiem co uważasz za wcześniejsze
........ ja już przed piątą
. Ale sobie jeszcze poleżałem, by się w główce nie zakręciło jak tak wcześnie bym wstał
![]()
.
Placyk zaliczony, śniadanko też, to chwilka na uleżenie.
Pochmurno się zrobiło i miejmy nadzieję, że nie tak jak wczoraj duchota i gorąc nastanie, miłego i spokojnego
.

Znajdź dobry serwis, to ci odzyskają zawartość. Wiem jak to jest z przerzucaniem plików na dysk zewnętrzny. Powinno się to systematycznie robić, ale...ANDY12345 pisze: 27 sie 2024 19:01 Nie wiem czy takie miłe...... chyba wreszcie komp mi się całkowicie zbiesił
. Teraz serwisu trzeba poszukać i zobaczymy czy się będzie opłacało naprawiać. Niestety parę rzeczy potrzebnych jest i zdało by się je mieć. Zwlekałem aby je przenieść i takie są teraz skutki
.
No nic, jutro po rehabilitacji trzeba będzie się rozejrzeć.
Życzę Ci milszego niż mój.