Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A chwal się, bo jak nie ty to kto? Trzeba się doceniać.
Skoro cię materac przyciąga, to nie ma wyjścia, nie ma co się opierać, tylko się poddać tej sile.
Dobrej nocy!
Przygotowania zakończone, to mogę z czystym sumieniem powiedzieć miłej i spokojnej dobranocki ..... jutro wczesne wstawanie, chyba, że znowu się obudzę przed czasem .
Niiiieee , obudziłem się paręnaście minut przed ....... i doleżałem .
Cześć Aniołku , nie wiem gdzie Twoje buziaki się odkładają, ale zamiast przestawiać, to ból się wzmaga .
Coś się stary komp burzy , no ale jak na swój wiek, to mu się należy...... sanatorium .
Miłego i spokojnego .
Piętnaście minut przed to tak idealnie, by jeszcze w łóżeczku zamarudzić, poprzeciągać się.
Oj, to albo ktoś przechwytuje po drodze (przyznać się kto? ), albo niestety jad żmii ci szkodzi.
To go wyślij, tylko może nie nad morze, bo słona woda mu jeszcze zaszkodzi. Oczywiście ty koniecznie też jedź jako opiekun.
Dziękuję, miłego wieczoru.
Masz rację , poprzeciągałem się .
Przecież jad żmii jest jak lekarstwo ...... a może dozujesz za mało ? .
Może jest zazdrosny, że ten "nowszy" dostaje drugie życie . Zobaczymy i czas pokaże, ale nad morze to za daleko...... żeby taki bagaż dźwigać
Ja zawsze mam rację.
Wiem, że to lekarstwo, ale może akurat Tobie nie służy? Ale skoro się nie boisz, to zwiększę dawkę.
O tak może być, zazdrość to destrukcyjna przypadłość.
Dlatego mówię, jedź bliżej.
Jak się podjęłaś leczyć, to proszę do końca ...... nie zapomnę o zapisie .
Ma zasilacz, to niech się sam grzeje ........ a pod kołderkę, to mogę Ciebie zaprosić .
Zanurkujemy ? bo jak zwykle ciągnie mnie do jednego .