Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
krzycholu pisze:Witam. Własnie otrzymałem zawiadomienie -numer 103600 i czas oczekiwania ok 28 miesiecy ( czyli 30 ) to jakaś kpina z ludzi
Po operacji kregosłupa dwa lata temu z mega problemami ze zdrowiem mam czekac dwa i pół roku- masakra ......
Witam-bardziej optymistycznie niż Krzysztofa moja ciuchcia troszkę bliżej celu,zostało 19496 i jedzie dalej,Pozdrawiam Kolejkowiczów i zachęcam maszynistę do dołożenia pary pod kocioł a nie w...gwizdek
Witam Pasażerów Kolejki Sanatoryjnej . W Dolnośląskim rejonie chyba już weekendowe hamowanie - w ciągu tego tygodnia przejechałam prawie 550 km i stoję na miejscu nr 31193 i chyba tak postoję do poniedziałku . Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego popołudnia i weekendu