Jasne ze sie ciesze ,ale jak czytam opinie to miskora cierpnie -wczesny Gierek,zero zabiegow zarcie jak dla swin to najdelikatniejsze opinie i ponoc nie 3 ale 5 km. do plazy.Jedziemy w duecie wiec w kupie sila , zlape linie no i musze zabrac wielki plecak na sprzet plazowy Bede sledzila wasza kolejeczke i trzymala kciukiibizka wielkopolska pisze:Gratulacje!! Nie martw się Leśnikiem ! Jedziesz w piękne miesiące - tam będziesz tylko spać. Leżaczki i nad morze. Dawniej wakacje w OWP /?/ miały kiepskie warunki , a wszyscy byli zadowoleni.
Kolejka do sanatorium na 2015 rok
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Kolejka do sanatorium na 2015 rok
- asia13
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 kwie 2013 00:15
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
- Fionka
- Przyjaciel forum

Piatek i poszly ogladac zacmienie sloncaibizka wielkopolska pisze:Już 2 w góręPrzestaję patrzeć w przeglądarkę.
- romantyk56
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2015 08:02
- Staż sanatoryjny: 4
- maluszek
- Kuracjusz

- Na forum od: 17 mar 2015 10:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 7
- Atja
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 sty 2014 18:58
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 13
- Podziękował: 1 raz
Ja jestem na początku drogi kolejkowej, więc pewnie będę jechała w 2017 r.
Niemniej jednak życzę wspaniałego wypoczynku, pięknej pogody... no i oczywiście dobrych zabiegów. Jedzeniem się nie przejmuj, przy okazji sanatorium będziesz mogła zrzucić 2-3 kg - oczywiście jeśli tego potrzebujesz, bo jeśli nie, to trzeba będzie włączyć dokarmianie
- Fionka
- Przyjaciel forum

W nosie mam papu ale nie znalazlam nawet jednej pozytywnej opini o tym sanatorium ,ponoc to wygnanie i syf .Smieja sie ze to dla tych co pierwszy raz ,bo wiecej nie zaryzykuja. Prosze moze ktos cos wie na temat tego objektuAtja pisze:Wieśniaczkaela chyba nawet troszkę Ci zazdroszczę![]()
Ja jestem na początku drogi kolejkowej, więc pewnie będę jechała w 2017 r.a plecki już się domagają rehabilitacji
Niemniej jednak życzę wspaniałego wypoczynku, pięknej pogody... no i oczywiście dobrych zabiegów. Jedzeniem się nie przejmuj, przy okazji sanatorium będziesz mogła zrzucić 2-3 kg - oczywiście jeśli tego potrzebujesz, bo jeśli nie, to trzeba będzie włączyć dokarmianie
- Fionka
- Przyjaciel forum

Dzieki Gosiu Wlasnie poczytalam i jestem zdolowana ,ale nie mam wplywu na ich decyzje ,nie zrezygnuje , moja Jania jest bliska rezygnacji ale moze to pierwszy szok. Prowadzilam w 2010 r turnus rehab. w Heliosie byl to listopad i ogrom wolnego czasu ,ale nie slyszalam o Lesniku nic kompletnie nic.Gosia43 pisze:Elanapisałam Ci na PW(nowych wiadomości)tam zajrzyj
pozdrawiam
prowadzilam kiedys turnus rehab
-
ibizka wielkopolska
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 gru 2012 20:00
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 2 razy