Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Zyrafa nie płacisz na 100% .Z ZUS-u za nic nie płacisz bo nawet za podróż Ci zwracają .Ja jadę na Uzdrowiskowe Leczenie Sanatoryjne i płacę .Już pisałam jak się jedzie do Szpitala Uzdrowiskowego na kontynuacje leczenia , wtedy nie ponosimy opłaty.Tak to już jest wymyślone i my nic na to nie poradzimy ---puki co
Jeżeli nie jedziesz na tzw. poszpitalne to tak .Nie ma zmiłuj z gardła nam wyciągną .Ostatnio byłam parę dni prywatnie i też musiałam płacić .Na dodatek nikt nie wystawia w ośrodku faktury za opłatę uzdrowiskową , bo to idzie do Ratusza - tak się zawsze słyszy.
Ale w necie czytałem ze to jest bez prawie, i podają do sądów i maja zwroty tylko że nie każdy chce się w to bawić, a po za tym, za coś co się płaci należy sie pokwitowanie, wiec można powiedzieć zapłacę tylko proszę rachunek. A po za tym jak dostałem skierowanie to jest tam napisane za co ile mam płacic prawda
No tak wlasnie sie zastanawialam ile kasy zabrac . i dlatego tak drazylam tą opłatę.Bo wiem juz ze za tv placi sie i za parking.W kazdym bądź razie ile by sie nie wzięło to jest gdzie wydac hi hi
Dokładnie wydać : będzie gdzie, kino lody itp a co do opłaty to na skierowaniu jest napisane opłaty miejscowe to czyli w tym jest ukryte wszystko inne sprytnie.
To jesteście dobrzy Moja jeszcze stoi i czeka aż ją ktoś zapakuję .Ja na razie weny nie mam .Powolutku kawkę spijam.Potem wepchnę co się zmieści resztę luzem wrzucę