Iwonicz Zdrój od 27 kwietnia 2018

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
alusia 55
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2017 18:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Iwonicz Zdrój od 27 kwietnia 2018

Post autor: alusia 55 »

Do zobaczenia w Iwoniczu ...........
Pozdrawiam wszystkich . :serce: :kwiat:
DORO
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 wrz 2015 08:23
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: DORO »

do zobaczenia :)
Pelusia
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 kwie 2014 23:06
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Pelusia »

Melduję, że o 18 30 będę koło fontanny. Mam na Was oko z balkonu :D :D :D Proszę o przyzwoite zachowanie się w miejscu publicznym. ;) A potem ... może " Zdrojowa?? Zobaczymy. :serce:
alusia 55
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witam , Pelusię z mężem , Ojlusa , mirrassa i Doroo dziękuję za przybycie koło fontanny. Nie sądziłam że nasze spotkanie dojdzie do skutku.. A tu taka zgrana paczka. Piwki smakowało wybornie w takim towarzystwie..... :serce: :serce: :serce:
Miło było się z Wami spotkać . Tylko Doro musi walczyć do 03.06. sama . Pozdrawiam alusia :kwiat: :kwiat: :kwiat: :serce: :serce: :serce:
Pelusia
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 kwie 2014 23:06
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Pelusia »

Alusia, wykurowałaś się ?? Szkoda, że czas tak szybko minął :( Miło nam było Cię poznać, fajna z Ciebie babka :serce: Mam nadzieję, że kiedyś znów się spotkamy. Do zobaczenia zatem. Pozdrawiamy cieplutko. :serce: :serce: :serce:
DORO
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

alusia 55, pozdrawiam serdecznie ...jeszcze z Iwonicza :serce: :kwiat: , dziękuję za spotkanie ...☺☺☺
alusia 55
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witaj DORO , to już ostatni Twój dzień i jutro żegnaj Iwoniczu. Może wrócimy tu za rok...............
Ciekawa jestem czy żaba 12 się odezwała do Ciebie ??????
Jak nie to powinnaś ja skojarzyć , bo tam przyjeżdżało chyba 18 osób na wymianę. To turnus po mirrasssie.
Pozdrawiam jeszcze raz serdecznie Alusia :serce: :serce: :serce: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
DORO
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Alusia 55, żaba-12 nie odezwała się - widocznie nie miała takiej potrzeby ...nie będę kojarzyć i zaczepiać bo oprócz tego turnusu przyjechało sporo gości komercyjnych, więc trochę dziwnie bym się czuła zaczepiając wszystkie nowe panie ... ;) a poza tym to nic na siłę :) Jeśli chodzi o Iwonicz to zakochałam się :serce: w nim i bardzo chętnie przyjadę tu ponownie :) Pozdrawiam jeszcze z Iwonicza :):)
ODPOWIEDZ