Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Zdar-ek1 pisze: 07 lip 2019 20:06
Widzisz różnicę pomiędzy PiS a Platformą czy pozostałymi partiami? Bo jeśli chodzi o dobrobyt w kraju, ja nie.
Pozdrawiam.
Zazwyczaj pomaga założenie różowych okularów Sławomira Mrożka.
I tradycyjnie - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
Również pozdrawiam.
I tradycyjnie - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
Ot to właśnie jaky1, to wspólna cecha naszych przedstawicieli Narodu
Wiedz jedno, że mnóstwo tych przedstawicieli przemierzyło partie od prawa do lewa, z góry do dołu i odwrotnie.
I żaden gdy już dostał się na piedestał zmieniając otoczenie nie myślał ani o mnie ani o Tobie.
Uwierz mi.
Pozdrawiam.
Ps. Różowe okulary zgubiłem bezpowrotnie już bardzo dawno.
Witam,miałem się już tutaj nie wypowiadać,ale zanim zamknę konto,po prostu to forum jest już nie dla mnie,nie cieszy mnie,nieważne,przejdę do wpisów Darka i Z Darka.Taka refleksja,Czy myślicie panowie,że gdyby rządził ktoś inny ceny by nie rosły? czy wtedy pisalibyście takie wpisy? Film o KK ok,a czemu nie pokazany np pół roku wcześniej,tylko przed wyborami? nie będę się już rozpisywał bo to bezsens.Tak różnice miedzy rządzącymi są minimalne,już kiedyś pisałem,taki system! Ja jednak widzę różnice,a mianowicie takie:PIS nie nie rozkrada państwa ,a jeżeli ,to czynią poniektórzy przedstawiciele tej partii to w sposób minimalny,nie zabiera ludziom kamienic,mieszkań,nie przewiduje w Polsce co drugiego muzułmanina,nie donosi na swój kraj do Unii E. w partii tej jeśli są to minimalna ilość dawnych milicjantów,wojskowych,członków pzpr i ich rodzin itd itd,a co wg mnie jest ważne,PIS coś daje,jakieś socjale,a inne partie tylko zabierały! Nie będę się już tutaj spierał,polityki po prostu nie lubię i mnie to nie interesuje,nie rozumiem ludzi,którzy na każdym kroku ją poruszają,czy na forach,czy w życiu prywatnym, o plusach już pisałem,zazdrość nienawiść,w Kraju jest źle,dobrze powodzi się dygnitarzom,byłym wojskowym,byłym milicjantom,ich rodzinom,a szary obywatel klepie biedę,np.żona trepa/czyli byłego oficera/ stać ja na wyjazdy kilka jak nie kilkanaście razy w roku prywatnie lub po układach do sanatorium ,a normalnego ciężko pracującego obywatela nie!i dlatego np na tym forum jest jak jest,przecież kto tutaj broni dawnego systemu i walczy np z PISem? w większości tacy ludzie! ich rodziny itd itd,pozdrawiam serdecznie! moja opinia jest taka a nie inna,nigdy nie należałem do żadnej partii! moja rodzina też nie! a czy Wy też macie taką przeszłość?
małe sprostowanie,zapomniałem dodać, oczywiście nie wszystkich wojskowych ,czy milicjantów mam na myśli,znam super ludzi ich rodziny z tej nacji również z tego forum!
Jeszcze wkleję coś takiego,gdzieś przypadkiem znalazłem w komentarzach,czyjaś po prostu opinia:
Jarosław Kaczyński jest jedynym najskuteczniejszym politykiem ostatniego ćwierćwiecza. Może jest starym kawalerem. Może i zdziwaczałym. Może jest kurduplem.. kartoflem...burakiem...ziemniakiem...selerem... Może ma krzywe nogi i wygląd lichy... Może niejeden piękny Lolo, młody, europejski, pachnący, elokwentny językoznawca, dobrze ubrany może, dobrze ostrzyżony ...może mu dowalić, przygadać, wyśmiać, wydrwić, zhejtować ... Ale... Ten facet WYKREOWAŁ 3 prezydentów i 3 premierów z sobą włącznie. NIE MA w tej chwili polityka z takim dorobkiem. Jest Kaczyński i...dłuuuuugo nic. Reszta polityków jest przy nim jedynie Cieniem. Choćby nie wiem jak gardłowali. Choćby nie wiadomo jakie garnitury i garsonki wkładali. Choćby i po 10 złotych zegarków zakładali niczym ruscy sołdaci w drugiej światowej, to przy tym kartoflu są ...NIKIM. Ten facet odcisnął swoje piętno na ostatnim 25 leciu jak nikt inny. Reszta to ...kwakwarakwy. Podręczniki historii za 50 lat będą pisały o Kaczyńskich. Nie będzie tam ani słowa o Millerze, Pawlaku, Sikorskim, Kopacz,Tusku,Schetynie czy... tęczowej zarazie lewackiej,no właśnie... nawet mam kłopoty z wymienieniem potencjalnych konkurentów. Pójdą w zapomnienie jak przedwojenni premierzy i ministrowie. Pies z kulawą nogą o reszcie nie wspomni. Dlaczego? Bo Jarosław Kaczyński to w tej chwili jedyny Mąż Stanu. To ktoś więcej niż polityk. To ktoś, kto potrafi zrealizować w praktyce swoją wizję i nie poprzestaje na gęganiu przed kamerami. Kaczyński to JEDYNY polityk, który nie bał się poddać obywatelskiej weryfikacji 8 lat temu podając rząd do dymisji. Może jest małym kurduplem ale...ma WIEEEEEELKIE jaja. Za takimi ludźmi zawsze w końcu idą miliony.
Max, krótko bo myślę że niewiele mogę zrobić, aby zresetować Twój wyjątkowo polityczny pomysł na życie.
Nie Lubisz polityki, to znaczy nie Interesujesz się nią. Jest Ci obojętne kto będzie rządził, byleby było dobrze Nam Wszystkim,
Prawda ? Masz w nosie, polityków i to wszystkich. Chcesz mieć spokojną starość, jeśli Masz kasę, pozwolić sobie na to i owo,
Kochać ludzi a nie pana prezesa czy lidera opozycji itd.
Więc teraz Przeczytaj Swój tekst, i bez nienawiści ani złości do innych, Powiedz: nikogo nie osądzam, nie atakuję, nie popieram żadnej opcji politycznej. Chcę do cho....y żyć w normalnym kraju.
Niech to będzie Kraj gdzie się normalnie opłaca ludzi za ich ciężką pracę przez całe życie.
Kraj bez Przywilejów , darmowych datków upokarzających i dzielących ludzi, Kraj w którym dba się o innych bardziej niż o siebie, Kraj bogaty, gdzie socjal kojarzy się z pomocą dla ludzi tylko w dramatycznej sytuacji.
Chcę być Człowiekiem, tylko tyle.
Pozdrawiam.
No widzisz ZDarku,skończyłem,Ty czy inni macie prawo oceniać np moje wpisy i rożnie je interpretować,ja nie muszę czytać 10 razy co pisze,wystarczy mi tylko napisać tak po prostu z marszu,i doskonale wiem co pisze,nie rozumiesz trudno,powodzenia!
Nie Lubisz polityki, to znaczy nie Interesujesz się nią. Jest Ci obojętne kto będzie rządził, byleby było dobrze Nam Wszystkim,
Prawda ? Masz w nosie, polityków i to wszystkich. Chcesz mieć spokojną starość, jeśli Masz kasę, pozwolić sobie na to i owo,
Kochać ludzi a nie pana prezesa czy lidera opozycji itd.
Więc teraz Przeczytaj Swój tekst, i bez nienawiści ani złości do innych, Powiedz: nikogo nie osądzam, nie atakuję, nie popieram żadnej opcji politycznej. Chcę do cho....y żyć w normalnym kraju.
Niech to będzie Kraj gdzie się normalnie opłaca ludzi za ich ciężką pracę przez całe życie.
Kraj bez Przywilejów , darmowych datków upokarzających i dzielących ludzi, Kraj w którym dba się o innych bardziej niż o siebie, Kraj bogaty.
Tak ZDarku zgadza się! a wszelkie moje wpisy cz\y wklejenia o konkretnych partiach,to po prostu ot takie sobie wpisy,np o Kaczyńskim to czyjaś opinia nie moja,co do socjalu to nie należy się tylko skrajnie biednym! należny się wszystkim!,patrz Szwecja,Finlandia