Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
fan2013 pisze:o tak,są rzeczy na które jest faktycznie za póżno....ale jest wiele rzeczy na które dopiero teraz jest najlepszy czas
Na co za późno ? Widziałam kiedyś reportaż o gościu na wózku inwalidzkim ,który latał na paralotni ,czytałam o starszej pani-tancerce ,babci która została didżejem.Nie ma rzeczy niemożliwych do spełnienia .
Na to to już nie mamy wpływu ,moja mama jak odchodziła w maju tamtego roku powiedziała ,że wielu rzeczy żałuje ,że zawsze było coś ważniejszego niż jej marzenia .Obiecałam sobie ,że ja jak kiedyś jak spojrzę wstecz powiem sobie "niczego nie żałuję" straciłam wiele lat na głupią gonitwę ,ale ten czas się skończył teraz staram się żyć jak chcę i brać z życia to co chcę